Najsmješnije ime

1. мени момчило и гојчило окидају фани фјуз

2. Један што је држао парфимерију планирао да да сину име Мрдеља. Не знам да л је истрајао.

3. Cvetko, Bidžanija...

4. Гојко исто праши.

5. Gojko baš praši! I Goran mi nekako mentolski...

6. Јес' Горан чудно. Павле исто. Некако масно..

7. Haralampije, meni mnogo smešno.

8. Kosara Spomenka
    Jagoda Malina ...

9. Павле исто. Некако масно..

Јашта масно... Одувек асоцирало на павлаку.

10. Ја видим да овде скоро сви знају неког Свемира. Онда то и није толико чудно име ако је толико често.

11. Имао сам другара Јасенка кад сам био омален.

12. Гарант ће и некој клинчудији 2042 годиште наша имена да буду за зајебанцију, шта се чудите.

Brate, tvoje je već za zajebanciju.

Btw sad me podseti, SIilan jebe.

13. Неки Шерлоков предак се звао као омекшивач. Нећу откривати који омекшивач је у питању да не износим приватне информације.

14. Није Ленор бре. Хахахах јеботе.

15. Не.
    http://www.henkel.pl/plp/content_images/SILAN_Fresh_Winter_15L_pboxx-pixelboxx-98234_300dpi_1772H_1772W.png
    Али овог нашег Шерлока из Беране, не оног из Бејкер Стрита.

16. Хахаххахахахахахаха. Убиће те Шерлок.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.