Najsmješnije ime

1. фафала си ми и фала ти нананананаанананананна

2. Код мене у средњој био један Адам.

3. Мој биши наставник мате исто Адам.

4. Фора што овај Адам у првој години био већ формиран човек јбт, виши од свих за две главе са јаком брадом, и грубим гласом. На групној слици сви мислили да нам је то разредни.

5. Adam je prvi jebao.

6. Ја упознао Срну и Јелена.

7. Ćirka i Ćuba, pročito u crkvenom kalendaru nekada davno.

8. Ђогат.

Више као нека карактерна особина него име :)

Silov Ana.

Ахахаха

9. Meni je ortak rekao da je upoznao u Beogradu devojku koja se zove RAVA. I to Srpkinja je...ćale joj je valjda neki pop... Al je zajebao ćale do jaja...

10. Meni je najšmjesnije bilo to što sam na panou od nekih maturanata prije par godina vidio da se djevojka zove Kosana, ali najsmjesnije mi je bilo to što se prezivala Ćelić.

11. Pitali nekog lika kod mene na faksu kako ti se zove cale? - muhamed. A keva ? Pa muhamed . Oni popadali. Bar su mi tako pricali. A taj neki arapin nemam pojma

12. Ево једно у широкој употреби овде.
    Ја не верујем да то име стварно постоји олололо
    http://desmond.imageshack.us/Himg842/scaled.php?server=842&filename=istvane.png&res=landing

ЕДИТ Неће матер му јебем у пичку смрдљиву и њему и регистрацији и а у курац све.

13. Ћале од неког батице се зове Иштван оллоло

14. Jel neko spomenuo Kresimira?

15. Moj rođak se zove Svemir.

Jednoč se ja upoznavo sa jednom malom kad nas u Brodu. Pruža ona meni ruku:" Ina."
    Pružam i ja ruku:"Energopetrol."

16. Jednoč se ja upoznavo sa jednom malom kad nas u Brodu. Pruža ona meni ruku:" Ina."
    Pružam i ja ruku:"Energopetrol."

ахахаххаха добра фора

17. Đurga
    Nikolička
    Plavka
    i Mirku Vasiljević su realno uništili s imenom. Koliko njena pojava ne ide uz to smešno ime...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.