Najsmješnije ime

1. Merzuk
    Asim
    Sulejman
    Alzejmin
    Apostol
    Hermina
    Mensur
    Dafin
    Hasib
    Zuzana
    Hakija - Овај воли да креча лолололо
    Radenko
    Rejhan
    Jonel
    Deni Petar
    Mašinka - Још један Фејворит
    Džafer
    Melis
    Gligor
    Marinike - МУШКО! лолололо
    Има још ал ме мрзи да тражим

2. Гмитар до јаја глупо име.

Чуо сам за лика који се зове ОБИЛИЋ ЂУКАНОВИЋ, али не знам да ли је стваран, ипак је то исувише кул име да би постојало.

3. Ми смо ишли с једним ганцијем у разред који није знао како му се ћале зове, и каже учитељици "Ја мислим да је Ћубан". И ми се смејли, он мука плаче... Позове учитељица касније његову страију сестру, а она Ганферка каже "Не знам ни ја. Зову га Милисав, а зову га и љуба" Олололололол. Покој му души, убио је пре пар година жену секиром, па се после ваљда обесиЈо.

4. Negovan, Boromir, Trifun

5. Ортаков неки рођак Вук Зец лололололол

6. Ми смо ишли с једним ганцијем у разред који није знао како му се ћале зове

Брате ја сам ишао са троје таквих а чак нису били ни ганцији ни сирочад лололо то је тај крњачки интелект

7. Ми смо ишли с једним ганцијем у разред који није знао како му се ћале зове, и каже учитељици "Ја мислим да је Ћубан". И ми се смејли, он мука плаче... Позове учитељица касније његову страију сестру, а она Ганферка каже "Не знам ни ја. Зову га Милисав, а зову га и љуба" Олололололол. Покој му души, убио је пре пар година жену секиром, па се после ваљда обесиЈо.

lololololololololo
    Oko tih domaćih crnaca uvek neka luda priča.
    Ona Đelferija se jednom ispovraćala na klupu i svi smo izašli napolje iz učionice, pa smo se takmičili ko može da izdrži duže u učionici jer je mnogo smrdelo, sve dok nije došla tetkica koju je sutradan drugi crnac iz razreda Enver marnuo za sisu da bi mu dali 5 dinara...lolololololololo

8. Enver!? imao sam ja Envera u osnovnoj! usrao se na času!

9. ahahahaha, enver mora da se ukenja!

jasam ima Jasminu koja je bila smovana sa PABLOM AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

osle je jasmini porcureo menzis i svi smo vrištali od smeka a NJIIIIIII dečak je rekao: AAAAAAAAAA Jasmina se usrala!!!

10. хидроген...

11. E, još nisam čuo da se neko zove Hidrogen. lololo

12. Реално. Ја сам чуо само за Оксигена.

13. Hhahah. Ja ni za to.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.