Najsmješnije ime

1. Neko koga sam slučajno video u Džankijevim prijateljima - Vidoj Letvica .

2. ako je iko iz petrovaradina ili okoline, sigurno zna Tito Nemet-a.
    Lik je ladno dobio ime Tito jer mu se ćale kladio u gajbu piva davne 84-e da će dati ime sinu Tito.

3. Bocka I Razmena-sestre iz Mk :-)))))))))))

4. Drugov ćale se zove Arkadije. (ako drug ima profil ođe, jebaće mi milosnu majku)

5. Budimka. Što je najgore, devojka ima 25 godina, a zvuči kao ime neke životinje. Od prezimena mi je presmešno Gudelj, pogotovo što osoba koja se tako preziva i izgleda kao svinja. A Tugomir mi je pobednik ipak. :)

6. МИЛИЈА. Ко се јебено зове Милија?!?

Или НЕВЕН. Јебему матер.

7. Знам за два познатија аутора са сајта који се зову Милија. :))

8. МИЛИЈА. Ко се јебено зове Милија?!?

Милија је најпознатији власник пумпе у Крагујевцу, поред Џоде, мада је Милија старији али је Џода више фенси :))

9. Ja znam dvije Milije, obje dobre ribe.

10. МИЛИЈА. Ко се јебено зове Милија?!?

Милија радио у играоници Замак на Видиковцу и био је кул.

11. Јебем га у име:)

12. Мени је јебено смешно половина пургерских имена - Славен, Антун, ДОМАГОЈ!!! хД

13. Znam tipa koji se zove Đurađ Jovičić.
    Znao sam gankuci koja se zvala Čamilja Džamailji.
    Čuo sam za likušu koja se zove Gvozdena, a preziva Šipka.
    Bio je kod mene u osnovnoj(doduše stariji) tip koji se zvao Musab.

14. Славен, Антун, ДОМАГОЈ!!! хД

Славен може бити и српско име. Али Домагој... Звучи ми као нека домаћа животиња, неко говече, папкар, тако неки курац.

15. Hugočavezu kod mene u osnovnoj je bio jedan Milija, pravi Milija imao metar i devedeset, ogromnu glavudžu i bio tup kao budak. Jednom kad je ložio šporet na drva sagao se da dohvati cepanicu i izgoreo čelo na plotnu. To se stvarno desilo, ne izišljam. E to je oridžinal Milija.

Što kažu rimljani Nomen omen, ili tako nešto.

16. Славен може бити и српско име. Али Домагој... Звучи ми као нека домаћа животиња, неко говече, папкар, тако неки курац.

Домагој бре :D

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.