Ko poslednji pobednik (109)

1. Ево сад уђох у кућу :)

Ууу, мађарице... :)

2. Mar, mollim te definiši ovo :)))))

govore srpski na mađarskom.

3. Сад сам одгледао.Закпрпио га је човек.АЛИ!Борба није имала теорије да се настави , човек није имао око.Године , већи противник , 15 сантима и око 15 кила и што је најважније он није само неки балван већ има и скил , кад све то укомбинујеш и додаш потресеног , несигурног и уздрманог Федора , прође воз.Нисам слушао шта онај Јети прича , вероватно кења како је добио легенду , никада он неће бити као Федор , никад!

4. И да , Алистер ће да га почисти ако се сретну касније на турниру , то јес , прво ће Вердума да поломи као гранчицу а онда све остале.
    Човек држи 3 појаса у исто време , К1 , Страјк Форс , и Дрим!ЕЈ!То нико до сада није урадио..

5. Нисам слушао шта онај Јети прича , вероватно кења како је добио легенду , никада он неће бити као Федор , никад!

Lik mu se klanjao nakon što ga je dobio, jbg, više od toga nije mogao. Jedan je Fjodor.

6. Hahaha Kakva bi to definicija bila! I ovako mi je problem da definišem šta hoće da mi kažu... Srpski akcentuju na mađarskom sa nekim samoglasnicima sa Š! :))) OćeŠŠŠ hamiltoŠ sa džem ili milkaŠ? :)

7. Шта ли су радиле касније те вечери?

http://blog.vh1.com/files/2009/04/blondourage.jpg

8. Meni je mađarski najteži jezik na svetu!Znam dve-tri reči.Kad bih morala da ga naučim,mislim da bih 'ladno crkla.

9. marcipan drzimo se dogovora ako se vidimo u ns?

10. Uhuhu, natonatonato, je l' i ti biciklom dolaziš? Kakva ekskurzija se sprema, hohoho...

11. Јесте ружан језик.

Ко је споменуо бајс? :)

12. Nat, ja samo klimam glavom ako nešto lepo miriše. :)))
    Pajko, pa vidiš, možda bih mogla to da izvedem, ako je 12-ti. U ovom trenutku mi to deluje okej, ali videću...

13. Ne mogu bajsom, ladno je, a crkla mi klima:)

14. Pajko, pa vidiš, možda bih mogla to da izvedem, ako je 12-ti. U ovom trenutku mi to deluje okej, ali videću...

ae mislim ko ce da ti sipa pivcugu :)

15. Еј бре, бајс и клопа! Само ми реците кад и где! :)

16. Ja se prosto nadam bi tamo akcenat iznenađenja bio na nečem drugom a ne na pivu. :)))

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.