Ko poslednji pobednik (109)

1. Ево сад уђох у кућу :)

Ууу, мађарице... :)

2. Mar, mollim te definiši ovo :)))))

govore srpski na mađarskom.

3. Сад сам одгледао.Закпрпио га је човек.АЛИ!Борба није имала теорије да се настави , човек није имао око.Године , већи противник , 15 сантима и око 15 кила и што је најважније он није само неки балван већ има и скил , кад све то укомбинујеш и додаш потресеног , несигурног и уздрманог Федора , прође воз.Нисам слушао шта онај Јети прича , вероватно кења како је добио легенду , никада он неће бити као Федор , никад!

4. И да , Алистер ће да га почисти ако се сретну касније на турниру , то јес , прво ће Вердума да поломи као гранчицу а онда све остале.
    Човек држи 3 појаса у исто време , К1 , Страјк Форс , и Дрим!ЕЈ!То нико до сада није урадио..

5. Нисам слушао шта онај Јети прича , вероватно кења како је добио легенду , никада он неће бити као Федор , никад!

Lik mu se klanjao nakon što ga je dobio, jbg, više od toga nije mogao. Jedan je Fjodor.

6. Hahaha Kakva bi to definicija bila! I ovako mi je problem da definišem šta hoće da mi kažu... Srpski akcentuju na mađarskom sa nekim samoglasnicima sa Š! :))) OćeŠŠŠ hamiltoŠ sa džem ili milkaŠ? :)

7. Шта ли су радиле касније те вечери?

http://blog.vh1.com/files/2009/04/blondourage.jpg

8. Meni je mađarski najteži jezik na svetu!Znam dve-tri reči.Kad bih morala da ga naučim,mislim da bih 'ladno crkla.

9. marcipan drzimo se dogovora ako se vidimo u ns?

10. Uhuhu, natonatonato, je l' i ti biciklom dolaziš? Kakva ekskurzija se sprema, hohoho...

11. Јесте ружан језик.

Ко је споменуо бајс? :)

12. Nat, ja samo klimam glavom ako nešto lepo miriše. :)))
    Pajko, pa vidiš, možda bih mogla to da izvedem, ako je 12-ti. U ovom trenutku mi to deluje okej, ali videću...

13. Ne mogu bajsom, ladno je, a crkla mi klima:)

14. Pajko, pa vidiš, možda bih mogla to da izvedem, ako je 12-ti. U ovom trenutku mi to deluje okej, ali videću...

ae mislim ko ce da ti sipa pivcugu :)

15. Еј бре, бајс и клопа! Само ми реците кад и где! :)

16. Ja se prosto nadam bi tamo akcenat iznenađenja bio na nečem drugom a ne na pivu. :)))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.