Ja imam dvojnicu-išle smo u isti razred,sad živimo u susednim zgradama,i stalno nas ljudi zamenjuju,pa čak u par navrata i roditelji!!
Iako je ona viša od mene i ima zift crnu kosu,to izgleda,ne smeta ljudima,iako sam ja plavuša... :))
Ahahahaa,u srednjoj smo obe bile zift crne,sa dugom kosom-još od onda ta neka fama oko nas se "vuče" :))
Sad se smejemo i jedna drugu zovemo pogrešnim imenima :))
Nju su na ulici dozivali "Gogooo",a ona se,besna okrene i saspe:"Nisam ti ja Goga"!!!!!
jeste,Džanki,svi ih vi volite! :))
Ja imam dvojnicu-išle smo u isti razred,sad živimo u susednim zgradama,i stalno nas ljudi zamenjuju,pa čak u par navrata i roditelji!!
Iako je ona viša od mene i ima zift crnu kosu,to izgleda,ne smeta ljudima,iako sam ja plavuša... :))
Sudeći po ovom opisu, definitivno ličite k'o jaje jajetu :)
Ahahahaa,u srednjoj smo obe bile zift crne,sa dugom kosom-još od onda ta neka fama oko nas se "vuče" :))
Sad se smejemo i jedna drugu zovemo pogrešnim imenima :))
Nju su na ulici dozivali "Gogooo",a ona se,besna okrene i saspe:"Nisam ti ja Goga"!!!!!
ЈЕААААААА
Nešto si raspoložen,Džanki? :))
blah....
Gde ste drugari?
Gogo, kako otok?
Еј Нат :) Си вредна? :)
о0О0о0О0о0О0о0О0о0О0о0О0о0О0О
zdravo natnat i ostali koji ste tu...
samo da se pohvlim... dobio sam 85% iz rada zbog kojeg sam pratio i dočekivao ljude na vuki u zoru
оле!
Супер!
бзбзбз зззбзбз!
Честитамо Буренце, мора то да се залије :)
Kaboom!
Види шта је раје :)
evo...
http://ultraphoto.org/images/3zqnpm9ujmmv6n6ty4c5.jpg
i izvinjajem se ako sam smarao prethodnih dana, jebi ga bio sam totalno sjeban i u velikom poslu :)
O čestitam buri, znači još malo pa diplomirani...šta god.
Дај бре Лава! :)
Čestitam! Eto, vidiš da se isplatilo :)))
Jesam Borko vredna, zabole me kičma i glava i sve živo, sad ću da batalim...