Ko poslednji pobednik (109)

1. Ево цуре :) Нема ништа, спремам се за спавање. Код тебе?

2. I ja isto razmišljam o spavanju, ali ću se nećkati do 1 - 2 noćas :) Što na spavanje, sutra škola, pos'o?

3. i džabe si se ponado zemo da ćeš pobijediti....

JA POBJEĐUJEM!

4. Добро вече!

5. dobro veče

TO! HLADNO PIVO RAZBIJA! LJUDI SU MAJSTORI ZA NAPRAVITI ATMOSFERU NA KONCERTU NEVIĐENO...

6. Kakva navala na temu! Da se nije kakva maca pojavila?

7. Нисам их слушао уживо... Али стварно је трип, неко и са лошијом музиком направи брука уживање, а неко са врх музиком направи распад... Кад се сетим Пеперса и бачених пара, и мононуклеозе као шлаг на торту...

8. Napipah komadiće peruti na glavi. Jebemliga, moram perem kosu.

9. Хладно Пиво је мој омиљени бенд. :)
    Јеси ли био на неком концерту?
    Хух Чо, добро ме подсети да морам и ја.

10. Требао сам да идем на онај што је отказан због протеста, а нисам могао да одем на други термин.

Најкривље ми је што нисам био на Стонсима, али то су биле последице мононуклеозе са Пеперса, иначе тешког распада... Ипак су они за слушање студијских снимка.

11. bio dva puta u BL i prejako bilo oba puta... prvi put čak i nisam nešto naročito znao njihove pjesme, ono par osnovnih, ali sam se proveo kao rijetko kad do tada, zato sam ovo gore i napisao... to mogu samo veliki bendovi :D

12. Svako svojoj diskusiji. Uvek bre. Nije fora.

13. Хјој мени се није дало да одем, требала сам ићи у Шабац прошле године, ал' испало неко срање па нисам отишла. Једва чекам нови албум сад у марту да изађе. :Д
    Све песме знам, ја сам поприлично залуђена њима.

И Стонсе волим, али нису ме моји пустили да идем. :/
    Пеперси су ми онако, њих сам више слушала тамо у основној некад.

14. Баш сам данас опет узео да слушам РХЦП, мене опуштају скроз и дижу расположење, али концерт.... Концерт Стонса је био про, био је друг, одушевио се, стварно врхунски. И Вајтснејк је био добар, а и сад на лето има да буде лудница :) И криво ми је за Ванесу Меј, али контам да ће она опет доћи некад :)

15. ma ja i ne slušam te stranjske muzike...

al HLADNO PIVO i VATRENI POLJUBAC obоžavam

16. Ма то је бре највише од расположења, језик је небитан. Мени су нпр и поред горе наведених исто тако и двојке врх.

17. Вечер Гого :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.