Ko poslednji pobednik (109)

1. Hahahaha :)
    Pozdrav Zvezdani, dugo je nije bilo, pozdrav Gogi ako je još uvek tu, pozdrav Borku koji je očigledno tu, i specijalan pozdrav Madafaki. :)

2. EDDIE ME PROGANJA PO FORUMU! :)

Mnogo mi je gotivno što gubiš vreme ovde. :)
    Još malo pa 12000.

3. Poštovani gledaoci evo još jednog dobitinika na životnoj lutriji.

4. Mnogo mi je gotivno što gubiš vreme ovde. :)

Videla bih tebe koliko bi imao postova da si proveo dobar deo leta na Igrama, dok su još bile među aktivnim temama. :) A samo gledaj da se navadiš na ovu temu, pa ćeš me brzo prestići! :)

5. ала се ви расписасте :)

6. Staklena kad god te neko proganja ovde možeš slobodno kod mene na PVT da se ispričamo lepo, a posle...
    ionako se uvek mimoilazimo ili se vidimo jako kratko, pošto uskoro idem... :(

7. E, staklena.
    Neće mene povući ova demonska tvorevina. :)

SAY NO TO "KO POSLEDNJI POBEDNIK"!

8. Tu sam još malo :)
    Pozdrav staklena, i svi koji dođoste :)))

9. Ех, како убијају штимунг.

10. Edi, zaaašto me odbijaš? :Boromir cover:

Madafaka, nisam htela da ti upadam u auru, ne zameri. :))

11. Borko,šta da se radi :))

12. Сеј но ту "Сеј но ту "Ко последњи победник" ". :)

13. Најгори су од све деце :)

14. Edi, zaaašto me odbijaš? :Boromir cover:

Ne odbijam tebe, nego ovu temu. :))
    Odo' sad.
    Pozz. :)

15. Džabe ja definišem kad nema ko da čita...

16. tebi ništa ne zameram... ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

17. Evo ja ću da KOMENTARIŠEM kuminu DEFKU.

18. evo ja ću te čitati :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.