Ko poslednji pobednik (109)

1. Au Peki, moram da uposlim nekog da mi ostruže delove mozga sa zida, koji je eksplodirao usled prevelikoj izloženosti Dragani Mirković...:D

2. Ahahahaha,Borko,jadan čovek.. :)))

Brain,SEDAM minuta???Ja skuvam ručak za to vreme :)))
    Al' da je dobra.. :))

Sad sam slušala RUN DMC-"Like that" -za đusku(ja mogu da đuskam,jer sam kod kuće,uta-ta :))) )

3. Pa da Gogo, prvo kreće bluzić, pa kad raspiči solažu...milina :D
    EDIT: Zamišljam Gogu kako se mlati po kući sa sve metlom u ruci u ritmu muzike :DDD

4. Sad slušam AC/DC-Thunderstruck! :P
    Bez metle! :)))

5. To Gogo...budi komšije!!!!
    :D

6. YEAH!!!!!!!!!!!!!!!
    Čoveče,ovo razbijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :))))))))))))))))))))))))))

7. Dobra stvar! :))))))

8. Pa ne bih ja slušao da ne razbija :D

9. Da se raspametiš! :)))

10. Гладан сам :(

11. Piiii jebem ti život, taman mi se vratio mentor-dule345, već sam planirao da idemo u zajednički pohod podjebavanja naroda po Vukajliji, on opet nestade :///

12. AE,Brain!! :))

Borko,misli na nešto bljak,proći će ti glad :))

Sad ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=ipOz_k9zvzo

13. Nije zdravo preskakati doručak! :P

14. Hahahahaa,

Pojedi kolegu :D

15. Hahaha da znaš da jeste, ovaj sa Gandalfom pobeđuje :D

16. Da, nego sam primetio jedan trend u poslednje vreme, pojavi se neki poster na verydemotivational.com i onda sutra-prekosutra, nekad i taj isti dan, kojekakve budale postave istu sliku samo sa 200 puta glupljim komentarom, koji nekad ni nema veze sa slikom.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.