Ko poslednji pobednik (109)

1. И даље скраћени, ја ни данас нећу д'идем. :)

2. Bole vas uvo za školu! :))
    E,probisveti jedni! :P

3. Ти си 8 разред, друга је то прича.

4. Ма нек иду и пичке и образовање и све кад све што требам да научим делимично знам.

5. E,u tome je stvar:delimično. :P

6. UBI' DUŠMANAAAA! ALE ALE!!!

7. Mamma mia,sve agresivci ovde! :/

8. ххахаахаахха

9. More...nis' ti za šalu :))

10. Pa,uplaših se :))

(Sad se ja šalim) :))

11. Plašite Gogu, sram da vas bude. :))

12. Ode nam Džanki, lolololo. :Đ

13. Гого ја то знам, а имам и књиге да научим, шта ће ми сад школа, ионако имам све петице. :)

14. Svaka ti čast Nidžo,i moj sin isto pita-"Štoooo ne mogu da se školujem kod kućeeeee?"

Gre'ota je da,ako već imaš potencijala,ne unaprediš to i postaneš neko ko će da se izdvaja od biliona tupsona koji polako zauzimaju planetu Zemlju! :)))

15. Peki se zabrinuo za mene :)))**

16. Pa mora neko. :))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.