HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Обилић - ЛАГ / 1
    Wihnehwotumeprobraborzakduei- Елементи / 1
    Пропали сношај - КРАЈИШНИЦИ / 1 +26
    Арчер - Nimitz / 2
    Kompaund - Звездале / 2

ЕДИТ:
    Ево и нашег грба
    http://img3.imageshack.us/img3/6458/pantelichertha345x468.jpg

2. moze li jos da se prijavi ekipa?

3. HaxBall update

Promenjen je meni
    Admini mogu da pauziraju meč i da menjaju ekipe
    Kada igrač napusti sobu njegov ,,leš'' nestaje
    Ime sobe je na vrhu ekrana

4. madafaka, mozel da se prijavi ekipa sad?

5. vidi što je James Bond odigrao 2, na Nimitz...
    taj gubi pare 100%...

6. Bioshocker ovde , gulim bananu 2 dana , zato sto sam reko liku da je idiot jer je pljuvao po definiciji koju ne razume . Pfff ...
    Cisto da znate :))

7. taj gubi pare 100%...

Videces ti vec veceras :)

8. haahah seres da ne moze vise :)

9. malo vam je deset ekipa :)

10. strpi se sledeće sezone možda proširimo ligu, ako bude još zainteresovanih...

11. Kako su zloupotrebljiva ove nove opcije , nista mi se to ne svidja .
    Bioshocker

12. АКО НЕКО НИЈЕ ОБАВЕШТЕН , ЛИГА ПОЧИЊЕ ВЕЧЕРАС А ТЕРМИН ЗА ОДИГРАВАЊЕ ЈЕ ОД 7 ДО 10 САТИ.

ОВО СУ ПАРОВИ :

Обилић - ЛАГ
    Wihnehwotumeprobraborzakduei- Елементи
    Пропали сношај - КРАЈИШНИЦИ
    Арчер - Nimitz
    Kompaund - Звездале

13. Ja sam tu od 7 do 8, pa koliko odigramo. Nego, jel ziv Nikola96? Ne vidim da se javio ovde...

E, da, i jedan predlog - bilo bi dobro da se igra na dve dobijene, kao i na onom ESL Haxball sajtu, najzvanicnijem koji postoji do sad (nemacki bese valjda). Ovako na jednu je malo zajebano. Naravno, ovo je samo predlog a vi vidite sta vam je ciniti.

14. Ja sam tu od 7 do 8, pa koliko odigramo. Nego, jel ziv Nikola96? Ne vidim da se javio ovde...

Ovi nesigurni igraci su cak i najveci problem .

E, da, i jedan predlog - bilo bi dobro da se igra na dve dobijene, kao i na onom ESL Haxball sajtu, najzvanicnijem koji postoji do sad (nemacki bese valjda). Ovako na jednu je malo zajebano. Naravno, ovo je samo predlog a vi vidite sta vam je ciniti.

10 minuta igre maximum , nije to mnogo .

Bioshocker

15. sta bre 10 jeste normalni?? Ovo za dvije utakmice po 3 minuta nije lose ali mislim da bi nekako ubilo draz. jer cak i da nekog usere da pobjedi neki jak tim, sta onda ima drugu utakmicu da ih ovi zajebu.... nestala bi neizvjesnost ja mislim....

16. У чему је проблем?Игра се као и у свакој фудбалској лиги , кући и у гостима , значи две са сваким тимом.То смо одавно регулисали.
    Ево и табеле која ће бити апдејтована после сваког кола ...

http://img10.imageshack.us/img10/9334/tableep.png

17. sta bre 10 jeste normalni?? Ovo za dvije utakmice po 3 minuta nije lose ali mislim da bi nekako ubilo draz. jer cak i da nekog usere da pobjedi neki jak tim, sta onda ima drugu utakmicu da ih ovi zajebu.... nestala bi neizvjesnost ja mislim....

MIslio sam na Nindzin predlog za 2 dobijene utakmice , onda bi se max igrale 3 utakmice znaci jedno 10 minuta maximum sa pauzama izmedju golova .

18. predlazem da izvestaj sa meceva izgleda nekako ovako:

Zvaničan izveštaj sa meča Red - Blue:
    -Rezultat: Red 3-1 Blue
    -Host: Ime.hosta
    -Uslovi: Odlični/Optimalni/Solidni/Zadovoljavajući
    -Strelci:
    Red- Jedinica (2); autogol (1)
    Blue- Dvojka (1)

naravno da stoje imena igraca a ne "jedinica/dvojka" i naravno ako su uslovi losiji od zadovoljavajucih onda se mec ne bi ni odigrao....

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.