Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
To je otprilike to .
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRUMFATpnifK12tNqV16znqYHCS9BmvCsFRinyEC7wFPcP5JnDqvA&t=1
Обилић - ЛАГ / 1
Wihnehwotumeprobraborzakduei- Елементи / 1
Пропали сношај - КРАЈИШНИЦИ / 1 +26
Арчер - Nimitz / 2
Kompaund - Звездале / 2
ЕДИТ:
Ево и нашег грба
http://img3.imageshack.us/img3/6458/pantelichertha345x468.jpg
moze li jos da se prijavi ekipa?
HaxBall update
Admini mogu da pauziraju meč i da menjaju ekipe
Kada igrač napusti sobu njegov ,,leš'' nestaje
Ime sobe je na vrhu ekrana
madafaka, mozel da se prijavi ekipa sad?
Prijave istekle .
vidi što je James Bond odigrao 2, na Nimitz...
taj gubi pare 100%...
Bioshocker ovde , gulim bananu 2 dana , zato sto sam reko liku da je idiot jer je pljuvao po definiciji koju ne razume . Pfff ...
Cisto da znate :))
Videces ti vec veceras :)
haahah seres da ne moze vise :)
malo vam je deset ekipa :)
strpi se sledeće sezone možda proširimo ligu, ako bude još zainteresovanih...
Kako su zloupotrebljiva ove nove opcije , nista mi se to ne svidja .
Bioshocker
АКО НЕКО НИЈЕ ОБАВЕШТЕН , ЛИГА ПОЧИЊЕ ВЕЧЕРАС А ТЕРМИН ЗА ОДИГРАВАЊЕ ЈЕ ОД 7 ДО 10 САТИ.
ОВО СУ ПАРОВИ :
Обилић - ЛАГ
Wihnehwotumeprobraborzakduei- Елементи
Пропали сношај - КРАЈИШНИЦИ
Арчер - Nimitz
Kompaund - Звездале
Ja sam tu od 7 do 8, pa koliko odigramo. Nego, jel ziv Nikola96? Ne vidim da se javio ovde...
E, da, i jedan predlog - bilo bi dobro da se igra na dve dobijene, kao i na onom ESL Haxball sajtu, najzvanicnijem koji postoji do sad (nemacki bese valjda). Ovako na jednu je malo zajebano. Naravno, ovo je samo predlog a vi vidite sta vam je ciniti.
Ovi nesigurni igraci su cak i najveci problem .
10 minuta igre maximum , nije to mnogo .
Bioshocker
sta bre 10 jeste normalni?? Ovo za dvije utakmice po 3 minuta nije lose ali mislim da bi nekako ubilo draz. jer cak i da nekog usere da pobjedi neki jak tim, sta onda ima drugu utakmicu da ih ovi zajebu.... nestala bi neizvjesnost ja mislim....
У чему је проблем?Игра се као и у свакој фудбалској лиги , кући и у гостима , значи две са сваким тимом.То смо одавно регулисали.
Ево и табеле која ће бити апдејтована после сваког кола ...
http://img10.imageshack.us/img10/9334/tableep.png
MIslio sam na Nindzin predlog za 2 dobijene utakmice , onda bi se max igrale 3 utakmice znaci jedno 10 minuta maximum sa pauzama izmedju golova .
predlazem da izvestaj sa meceva izgleda nekako ovako:
-Rezultat: Red 3-1 Blue
-Host: Ime.hosta
-Uslovi: Odlični/Optimalni/Solidni/Zadovoljavajući
-Strelci:
Red- Jedinica (2); autogol (1)
Blue- Dvojka (1)
naravno da stoje imena igraca a ne "jedinica/dvojka" i naravno ako su uslovi losiji od zadovoljavajucih onda se mec ne bi ni odigrao....