jedan od hostova je sudija, ako host igra tu utakmicu zove se neka odgovorna osoba koja će biti sudija...
mislim strelce i asistente zbog liste, koju bi mogli da napravimo...
i treba da se izaberu 3-4 osobe koje će biti sudije tj svi hostovi i još 1 ili 2...
kolko znam Čavez, senka i još neko su hostovi...
bravo madafaka, razumemo se :)
Ja sam inače završio školu za sudije, pa kad mogu ovako da delim pravdu, mogu i vamo, n ije frka. :)
Хммм , онда је решење једноставно , прави се соба за 5 играча , 4 учесника и судија.
Пасворд шаље хост играчима који учествују, на ПВТ.
Асистенције су зајебане да се бележе , ја би само голове да рачунамо.
То ако се неко у сред игре јавља на телефон ,или стоји у месту , јебига , то судија не треба да толерише , сјебо си се и крај, или ако неком пукне нет , јебига , срања се дешавају , можда си намерно изашао због неповољног резултата , ни то се не толерише.
Рок за пријаве је до вечерас 23:59 , сутра би могли да почнемо са првим колом , али треба ми сагласност свих да могу да играју у одређеном термину , или бар велике већине.
Soba moze biti za 4 ili 6, ne sa 5 :P
Ae sad ozbiljno, slazem se sa svim gore navedenim. Termin bi mozda bio najbolji oko 7, pola 8. Posle faxa ili skole a pre grada. Tad smo valjda svi slobodni.
Ја се слажем.
moze od 7 do 8
Прво коло "Вукајлија Премијер лиге" - парови :
Можемо једни за другим ,сви код једног хоста али било би боље да имамо 2 у исто време , да не би чекали много.
А да бацимо и неке фиксеве ? :))
Обилић - ЛАГ 1
Wihnehwotumeprobraborzakduei- Елементи 1
Пропали сношај - КРАЈИШНИЦИ Х
Арчер - Nimitz 1
Kompaund - Звездале ТАТИЦ 1
хаххаа
Ево ја ћу да направим собу за тренинг мало ..........соба ВУКАШИН пасс већ знате
Обилић - ЛАГ 3+
Wihnehwotumeprobraborzakduei- Елементи -1
Пропали сношај - КРАЈИШНИЦИ - 2
Арчер - Nimitz - 1
Kompaund - Звездале - nije u redu digram utakmicu u kojoj ja igram, pomislice ljudi svasta :D
Обилић - ЛАГ 1/ 4+
Wihnehwotumeprobraborzakduei- Елементи 1/ 0-2
Арчер - Nimitz - 1/ 3+
Kompaund - Звездале 2
Molio bih mog banovanog para da mi se javi ako ikako može zbog treninga. U suprotnom tražim drugog suigrača.
ooo dobro nam dosao Dabe :D
Обилић - ЛАГ 1/3+
Wihnehwotumeprobraborzakduei - Елементи 1/0-2
Пропали сношај - КРАЈИШНИЦИ X2
Kompaund - Звездале 2/3+
a naravno
Мислим да ће тим "Компаунд" пријатно изненадити ... добро познајем оба играча , имају добре скилове...
http://img708.imageshack.us/img708/5629/obilic.png
Лакијево дело настало пред први турнир на вукалјији
Ljudi, malo sam ispao iz zone obaveštenja.. Kada igramo turnir?
Сутра
Treba sudija, ako dodje do konflikta, (ne verbalnog :D ). Npr situacija ovi izvode loptu protinicki igrac stoji i ovi daju gol, posle ovaj kaze zvonio mi telefon, to je primer jedan, ili jedan sere kako mu laga sta ja znam, ili da kikuje igraca koji udje,