HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. ne znam sta ce nam sudija

Treba sudija, ako dodje do konflikta, (ne verbalnog :D ). Npr situacija ovi izvode loptu protinicki igrac stoji i ovi daju gol, posle ovaj kaze zvonio mi telefon, to je primer jedan, ili jedan sere kako mu laga sta ja znam, ili da kikuje igraca koji udje,

2. jedan od hostova je sudija, ako host igra tu utakmicu zove se neka odgovorna osoba koja će biti sudija...

SUDIJA TAKOĐE BELEŽI GOLOVE I ASISTENCIJE...

mislim strelce i asistente zbog liste, koju bi mogli da napravimo...
    i treba da se izaberu 3-4 osobe koje će biti sudije tj svi hostovi i još 1 ili 2...
    kolko znam Čavez, senka i još neko su hostovi...

3. bravo madafaka, razumemo se :)

4. Ja sam inače završio školu za sudije, pa kad mogu ovako da delim pravdu, mogu i vamo, n ije frka. :)

5. Хммм , онда је решење једноставно , прави се соба за 5 играча , 4 учесника и судија.
    Пасворд шаље хост играчима који учествују, на ПВТ.
    Асистенције су зајебане да се бележе , ја би само голове да рачунамо.
    То ако се неко у сред игре јавља на телефон ,или стоји у месту , јебига , то судија не треба да толерише , сјебо си се и крај, или ако неком пукне нет , јебига , срања се дешавају , можда си намерно изашао због неповољног резултата , ни то се не толерише.
    Рок за пријаве је до вечерас 23:59 , сутра би могли да почнемо са првим колом , али треба ми сагласност свих да могу да играју у одређеном термину , или бар велике већине.

6. Хммм , онда је решење једноставно , прави се соба за 5 играча , 4 учесника и судија.

Soba moze biti za 4 ili 6, ne sa 5 :P
    Ae sad ozbiljno, slazem se sa svim gore navedenim. Termin bi mozda bio najbolji oko 7, pola 8. Posle faxa ili skole a pre grada. Tad smo valjda svi slobodni.

7. Ја се слажем.

8. Прво коло "Вукајлија Премијер лиге" - парови :

Обилић - ЛАГ
    Wihnehwotumeprobraborzakduei- Елементи
    Пропали сношај - КРАЈИШНИЦИ
    Арчер - Nimitz
    Kompaund - Звездале

Можемо једни за другим ,сви код једног хоста али било би боље да имамо 2 у исто време , да не би чекали много.

А да бацимо и неке фиксеве ? :))

Обилић - ЛАГ 1
    Wihnehwotumeprobraborzakduei- Елементи 1
    Пропали сношај - КРАЈИШНИЦИ Х
    Арчер - Nimitz 1
    Kompaund - Звездале ТАТИЦ 1

хаххаа

9. Ево ја ћу да направим собу за тренинг мало ..........соба ВУКАШИН пасс већ знате

10. Обилић - ЛАГ 3+
    Wihnehwotumeprobraborzakduei- Елементи -1
    Пропали сношај - КРАЈИШНИЦИ - 2
    Арчер - Nimitz - 1
    Kompaund - Звездале - nije u redu digram utakmicu u kojoj ja igram, pomislice ljudi svasta :D

11. Обилић - ЛАГ 1/ 4+
    Wihnehwotumeprobraborzakduei- Елементи 1/ 0-2
    Арчер - Nimitz - 1/ 3+
    Kompaund - Звездале 2

12. Molio bih mog banovanog para da mi se javi ako ikako može zbog treninga. U suprotnom tražim drugog suigrača.

13. ooo dobro nam dosao Dabe :D

14. Обилић - ЛАГ 1/3+
    Wihnehwotumeprobraborzakduei - Елементи 1/0-2
    Пропали сношај - КРАЈИШНИЦИ X2
    Kompaund - Звездале 2/3+

a naravno

Арчер - Nimitz 1/3+

15. Мислим да ће тим "Компаунд" пријатно изненадити ... добро познајем оба играча , имају добре скилове...

16. http://img708.imageshack.us/img708/5629/obilic.png
    Лакијево дело настало пред први турнир на вукалјији

17. Ljudi, malo sam ispao iz zone obaveštenja.. Kada igramo turnir?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.