U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
pa Bojan je hostovao nekoliko puta pa mozemo da probamo kod njega :/
on je sad otiso da se istusira, vratice se odma pa vam saljem link sobe na pvt
Xelo, Dusane, hoćete večeras da odigramo kup?
mogu i ja ljudi! ionako sam u ekipi jebga :)
hvala senko ali odigrali smo :*
nego
Sunshine 2 gola
Sedplas 1 gol
1 autogol
Ne verujem da ce se Elemenati pojaviti , s toga sluzbeni za sigurno .
upisite se obojica da se vidi da ste kompletni Sokeru...
KOMPAUND, DUŠANE jeste tu?
Madafaka ja rekoh Chavezu da je slobodan , posto znam da se ovi ne okupljaju. Ne mozemo ko debili da cekamo nepostojeci voz .
Крајишници - ЛАГ / 3-1 (Саншајн 2г , Седплас 1г)
Нимиц - Елементи /
Звездале - Обилић / 3-0 (Стелекс 2г , Из Сенке 1г )
Компаунд - Wihnehwotumeprobraborzakduei /
Арчери - Пропали Сношај / 1-1 (Мадафака Шит 1г , Лупус 111 1г)
Компаунд, Вунево , немате још много времена......
Tu sam ja jeb'o vas.
Ne brini se Laki znaš da smo već 5-6 mečeva odigrali u poslednjih 15-ak minuta :)
Dule je tu, Kompaunda nema, e zbog toga što sam ja izabrao da se drogerišem celi dan čekamo ih do 23:00 tačno, po mom satu, koji sad otkucava 22:10 (namerno sam ga vratio nazad).
DOŠLI JABU I REME!
KO ĆE DA HOSTUJE?
Ja sam tu, Reme dolazi za 20min.
http://www.haxball.com/?roomid=0d6d607a36d73ce71503f33284caffa06da63c6d67cde0c47ca8826a7a927d94&pass=1
Evo uđite ovde digramo malo
Kompaund je tu.
Kompaund - Wihnehwotumeprobraborzakduei
Strelci:
Reme 1g
Kompaund - Wihnehwotumeprobraborzakduei 1:0
Reme 1g
Daj reme izbaci to 2:53 iz posta molim te... Koja glupa greška jebote...
Mislim da će se XelA i Dušan složiti ako kažem da je Kompaund bio bolji tim u ovoj utakmici. Naši protivnici nisu imali 1 opasniju priliku, dok je na drugoj strani Reme sve vreme ugrožavao njihovu odbranu. Na kraju se desilo šta se moralo desiti. :D
U svakom slučaju, čestitam protivnicima na odličnoj igri. Igrali su svojim stilom, i smatram da su bili vrlo dobro organizovani. Naravno. čestitam i mom saigraču, koji postaje klasični špic. Još kada bi uvežbao odbranu... ;)