HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Ај нека неко креира... Мене мрзи...:(

EDIT:

Ајде добро..
    http://www.haxball.com/?roomid=cba6cc138c9e14bfd8c0feb8f384541e1523a9907c5e7bb0c596334627c288f4&pass=1

2. Што бре излазите сви ?

3. moramo da odigramo PRE LS, madafakaaaa

4. Elementi jeste tu ? Da odigramo pre LS ako nije kakav problemmm...

5. e i ja sam tu, pa... cekamo vas

6. ceo tim je tu breeee :)

7. kako ne stavi skrinove kad sam ja dobio?
    LAG ako se ne javi u vremenu kad je trazio dobice jednog sluzbenog...

8. ja sam tuj :D
    sad cu vidim bojana

9. Ja ću da igram ako Džanki ne dođe, ali baš ne bih da rizikujem...

10. davajte link, mi cekamo

11. LAG:Arčeri 0:3 madafaka sit 3 gola

12. cestitam arcerima na pobjedi.

13. E Sedplase, Sedplase, kako god okreneš ti nemaš pojma :P

14. И бре Лагери како им бар бод не откинусте?Забрињава ваша форма , морате задње две да добијете ако мислите да будете девети и то дооообром гол разликом....

15. Ево јасне рачунице , Седпласе , следећу добијате највероватније службеним јер се елемнети не окупљају редовно :)) , и у последњем колу да победите Компаунд са три гола разлике и равна Бачка.......
    Што ће рећи да су и Крајишници добили службеним , нису се јавили Елементи два дана , нема ту приче , да не чекају људи џаба.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.