Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Aham, al' sam iskusno odreagovao i ništa od toga. Ololololo. :)
Iskreno ti si jedini pravi špic trenutno i trebao bi nam igrač poput tebe :D
Al' vidiš onda biste bili slabiji u odbrani. :) Pošto sam ja nazad dosta slab. :)
Dule i ja i pojedinačno smo dobra odbrana, zajedno tek razvaljujemo, tj. branimo se :D
Xela , FB .
Јао види како хоће да га приволи за Вуневотумепро :)) понуди му уговор , премија за сваки гол - чоколада!
Ne dam vam Remea! Takav mladi talenat se ne odbacuje tek tako. :P
Ne znam da l' bih smeo. Dobio bih šećer. :))))
PRECIOUS ! PRECIOUS ! MINE ! MINE !
Meni je apsolutno svejedno, pitaj Duleta.
http://www.haxball.gr/
Ko god sastavlja tabelu za ovo takmicenje,neka pogleda ovaj sajt,bice mu lakse za organizaciju sledecih takmicenja.
Stele, da si redovno pratio temu video bi da je to već predlagano... :P
i da je moja tabela bolja od te :P
jer nema vremensko ograničenje...
jer nema vremensko ograničenje...
A mogu da se upisuju i kazneni bodovi...
oj LAGu javi seeeeeeee
jebga, ja sam poslao Dzanksu poruku jel mozete sutra od pola 8 do pola 9, a onda je on oko pola 9 veceras dosao i pitao jel mozemo sad digramo, jbg nisam mogao, nisam znao dje je Bojan a i trebalo je da gledam Liverpul.
Tako da pitam i tebe, jel mozete sutra oko pola 8 - pola 9? ako ne predlozi kad mozete pa da vidimo....
imaj u vidu da je Liga sampiona sutra :P
moze od 8 do pola 9... gledam i ja Ligu Sampiona...
Samo na kratko...
http://www.haxball.com/?roomid=15ce59c81c9f4c9127eeb7639cf0d58411816e9201d3a6b7b2cf394baf36fcf0&pass=1
Zatvoreno.
Obilici , Chavez je tu do pola pet , i kasnije od pola deset . Kada vam odgovara ?
ojojojo, LAGu, da l smo se dogovorili onda za termin od 20:00 do 20:30?
Па рекао бих од пола десет зар не? :)