Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Људи , игра се и сутра :))
аа ја мислио вечерас, ајде сенкоо
e super...
ej Zvezdale, ja samsutra tu od 7 do 10 uveče...
posle toga neću biti tu i bilo bi lepo da odigramo tad...
http://img683.imageshack.us/img683/8480/64996616.jpg
malo i ja da se hvalim... :D
LAG, mi bismo mogli da odigramo sutra posle 22:00h.
Očekujemo vas tada...
Ja sam tu madafaka,mozemo sada ako je senka tu.
ae
a ladno moze i sutra xD lololo ja zaboravio totalno.
aj dogovoricemo se onda :)
Slika o kojoj pricah , jedna onako grupna :) Desni klik view image za bolji pregled .
http://img836.imageshack.us/img836/6733/hbsv3.png
Pogrešio si Remeov broj. ;)
Do jaja slika :D
LOLOLO Moj broj je BD. :) AL' sve jedno slika sabila.
Sedplasov avatar OBIJASNIJO :D
18
ЛАГ - Компаунд
Арчери - Звездале
Пропали Сношај - Нимиц
Wihnehwotumeprobraborzakduei - Крајишници
Обилић - Елементи
Мечеви полуфинала "КУПА КРАЉА" :
Арчери - Звездале /
Замолио бих екипе Арчера и Звездалеа да одиграју меч полуфинала што пре , како би финални меч купа краља могао да се одигра вечерас.
Idemoooo dupla krunaaa!! !
E koji smo pozeri na onoj shokerovoj slici :D
upisujem se na kratko, veceras od 7 do 10 sam tu, mozemo i ligu i kup, i finale da odigramo...
Е здраво људи, ево мене после неколико дана, нисам био ту због неких техничких проблема. Јављам вам се са туђег компа, нећу бити на вукајлији вероватно негде до ускрса, после тога би требало да будем слободан као и пре
Sve u svemu , welcome back .