U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Sedplasov avatar OBIJASNIJO :D
lolo falsifikat! ja numem da turim avatar :D
nego, imamo problem, Bojan je banovan, a Dub (ako ga se sjecate to je onaj sto takodje igra za LAG) je bio aktivan prije 15 dana zadnji put.....
Nemoj da uzimaš njihove mejlove ili broj ili ne daj bože fejzbuk, optužiće te odmah da nameštaš mečeve!
Wihnehwotumeprobraborzakduei - Крајишници
Kad hocete da odigramo, ja cu biti stalno tu ja mislim, a i sunshine, pa cim budete tu da odigramo.
Ja ne znam da l' je Dušan tu mrzi me da otvaram njegov profil, a i voleo bih da odigra Skočko jednu...
aj samo javite kad se skupite, i mi cim vidimo, upadamo..
idem samo da jedem, tu sam za 20ak minuta...
ajmo ZVEZDAUE
Mi smo tu do 22:00, kao sto rekoh juce, da ne bude posle sranja!
Masoni ili?
Masoni!
Do kad je rok za ligu i kup?
Za ligu do 11, za kup nema tj do sutra.
Ili da svaki tim izabere svog predstavnika (naravno ako hoce) posto svi cinimo ovu ligu .
E vidis to sam ja pre hteo da osnujemo, zajednicu Premierligasa gde bi bio po jedan predstavnik svakog tima, gde bi se dogovarali o nekim opstim pitanjima i predlozima, koji bi naravno posle isli u masone na glasanje. No kako se broj sluzbenih smanjio pomislih da je sve super sad i da za tim i nema neke potrebe.
Meni je retardirano da vas petorica , da ne kazem trojca odlucujete o 15 nas sa razlicitim stavom i misljenjem . Ovako je super , a promene uopste ne bi bile lose , da ne igramo bas reprizu :)
Meni je retardirano da vas petorica , da ne kazem trojca odlucujete o 15 nas sa razlicitim stavom i misljenjem . Ovako je super , a promene uopste ne bi bile lose , da ne igramo bas reprizu :)
+1
Na koju trojicu mislis?
Laki , Xela i ti .
Значи да трећина играча који играју лигу одлучују о свему?Јеси ли ти свестан шта си сада рекао?То би било исто као да 3 милиона људи чине владу Србије.Знаш кад би донели неку одлуку?Никад!Увек сам/смо вам изашли у сусрет , зато тишина и
http://meredith.wolfwater.com/cart.jpg
!