Nemoj da uzimaš njihove mejlove ili broj ili ne daj bože fejzbuk, optužiće te odmah da nameštaš mečeve!
Wihnehwotumeprobraborzakduei - Крајишници
Kad hocete da odigramo, ja cu biti stalno tu ja mislim, a i sunshine, pa cim budete tu da odigramo.
Ja ne znam da l' je Dušan tu mrzi me da otvaram njegov profil, a i voleo bih da odigra Skočko jednu...
aj samo javite kad se skupite, i mi cim vidimo, upadamo..
idem samo da jedem, tu sam za 20ak minuta...
ajmo ZVEZDAUE
Mi smo tu do 22:00, kao sto rekoh juce, da ne bude posle sranja!
Masoni ili?
Masoni!
Do kad je rok za ligu i kup?
Za ligu do 11, za kup nema tj do sutra.
Ili da svaki tim izabere svog predstavnika (naravno ako hoce) posto svi cinimo ovu ligu .
E vidis to sam ja pre hteo da osnujemo, zajednicu Premierligasa gde bi bio po jedan predstavnik svakog tima, gde bi se dogovarali o nekim opstim pitanjima i predlozima, koji bi naravno posle isli u masone na glasanje. No kako se broj sluzbenih smanjio pomislih da je sve super sad i da za tim i nema neke potrebe.
Meni je retardirano da vas petorica , da ne kazem trojca odlucujete o 15 nas sa razlicitim stavom i misljenjem . Ovako je super , a promene uopste ne bi bile lose , da ne igramo bas reprizu :)
+1
Na koju trojicu mislis?
Laki , Xela i ti .
Значи да трећина играча који играју лигу одлучују о свему?Јеси ли ти свестан шта си сада рекао?То би било исто као да 3 милиона људи чине владу Србије.Знаш кад би донели неку одлуку?Никад!Увек сам/смо вам изашли у сусрет , зато тишина и
http://meredith.wolfwater.com/cart.jpg
!
Sedplasov avatar OBIJASNIJO :D
lolo falsifikat! ja numem da turim avatar :D
nego, imamo problem, Bojan je banovan, a Dub (ako ga se sjecate to je onaj sto takodje igra za LAG) je bio aktivan prije 15 dana zadnji put.....