HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Pa oragnizujte se Jorgandzija i ti pa mu smislite neke dojajne definicije :D

2. Pa ja sam organizovao i Jorgandziji defke ali nema konjaaaa na sajtu, a ni ja ni Jorgan ne znamo ko je lik, nema fejs nema ga nidje, al vidim bio je juce ovde... :D

3. samo nek ispise defke, plusiracemo nije problem :D

btw stele ima 105 bodova

4. Има , има , неко је био вредан у оцењивању :))

5. Ајмо да играмо мало , треба ово силно јело да слегне.....

6. Hvala sto ste mi bili pluseve na debilne definicije :D

7. ja uz'o da prelistavam onu prvu temu dje se igrala liga prvi put, i jeboteee na sta ono lici! ne zna se ko koga jebe tamo, to jest nije se znalo ko koga jebe. koliko mi imamo srece u ovoj ligi meni je tek sad jasno.
    hvala ti Laki, hvala ti xD

8. Ново и последње појачање Обилића је Кузман92.

9. NE KUZMANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

10. LAG klub Announcement!
    U potrazi za pojacanjem, skauti LAGa su posle duboke pretrage dosli do veterana En Dottera, koji ce u drugoj sezoni premijer lige braniti boje LAGa.
    Iz LAGa se nadaju da ce ovo sokantno pojacanje pomoci klubu da se u sledecoj sezoni bori barem za 8. mjesto!

cestitam mom novom saigracu En Dotteru :D

11. Timu Zvezdale treba aktivan igrac...

12. Evo i mene ljudi, nisam imao internet prethodnih dana. :P

Je l' može neko ukratko da mi ispriča šta se izdešavalo, mrzi me da čitam forum?

13. pa nista narocito.
    sad timovi mogu da imaju i do 5 igraca, ali obavezno je bar 3.
    kup se igra 3 na 3, na dvije pobjede, a utakmica traje 15 minuta.
    liga je i dalje 2 na 2 i pocinje u cetvrtak.
    to je to ja mislim....

14. Hvala Šerpase. :)

15. А то Дотер прешо из Компаунда у ЛАГ?

Онда Компаунд нема комплетну екипу ....а ЛАГ већ 4 играча , док је Обили испунио квоту од 5.....

16. Laki ubiću te! 'De mi mače Kuzmana ispred nosa? Pu sad moram da ga vabim 'vamo, zapamti da mi još duguješ :P

17. Па оно , можемо да се договоримо нешто , неки трејд , Кузман за Душана и тако то ..... :))

18. Možeš da dobiješ samo mene pošto planiram da se povučem iz aktivne igre i da prepustim mesto Kuzmanu ili nekom drugom ko može da izvuče špica :P

19. Дођи на наш чет....

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.