HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Pa oragnizujte se Jorgandzija i ti pa mu smislite neke dojajne definicije :D

2. Pa ja sam organizovao i Jorgandziji defke ali nema konjaaaa na sajtu, a ni ja ni Jorgan ne znamo ko je lik, nema fejs nema ga nidje, al vidim bio je juce ovde... :D

3. samo nek ispise defke, plusiracemo nije problem :D

btw stele ima 105 bodova

4. Има , има , неко је био вредан у оцењивању :))

5. Ајмо да играмо мало , треба ово силно јело да слегне.....

6. Hvala sto ste mi bili pluseve na debilne definicije :D

7. ja uz'o da prelistavam onu prvu temu dje se igrala liga prvi put, i jeboteee na sta ono lici! ne zna se ko koga jebe tamo, to jest nije se znalo ko koga jebe. koliko mi imamo srece u ovoj ligi meni je tek sad jasno.
    hvala ti Laki, hvala ti xD

8. Ново и последње појачање Обилића је Кузман92.

9. NE KUZMANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

10. LAG klub Announcement!
    U potrazi za pojacanjem, skauti LAGa su posle duboke pretrage dosli do veterana En Dottera, koji ce u drugoj sezoni premijer lige braniti boje LAGa.
    Iz LAGa se nadaju da ce ovo sokantno pojacanje pomoci klubu da se u sledecoj sezoni bori barem za 8. mjesto!

cestitam mom novom saigracu En Dotteru :D

11. Timu Zvezdale treba aktivan igrac...

12. Evo i mene ljudi, nisam imao internet prethodnih dana. :P

Je l' može neko ukratko da mi ispriča šta se izdešavalo, mrzi me da čitam forum?

13. pa nista narocito.
    sad timovi mogu da imaju i do 5 igraca, ali obavezno je bar 3.
    kup se igra 3 na 3, na dvije pobjede, a utakmica traje 15 minuta.
    liga je i dalje 2 na 2 i pocinje u cetvrtak.
    to je to ja mislim....

14. А то Дотер прешо из Компаунда у ЛАГ?

Онда Компаунд нема комплетну екипу ....а ЛАГ већ 4 играча , док је Обили испунио квоту од 5.....

15. Laki ubiću te! 'De mi mače Kuzmana ispred nosa? Pu sad moram da ga vabim 'vamo, zapamti da mi još duguješ :P

16. Па оно , можемо да се договоримо нешто , неки трејд , Кузман за Душана и тако то ..... :))

17. Možeš da dobiješ samo mene pošto planiram da se povučem iz aktivne igre i da prepustim mesto Kuzmanu ili nekom drugom ko može da izvuče špica :P

18. Дођи на наш чет....

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.