HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. А сад да вам појасним неке ствари , једном за свагда.

1.Пет могућих играча је због следећег.Имамо десет тимова и то је крајњи лимит за број учесника.Ако има коп људи који би играли лигу ,са свега три играча у тиму не би имало места за све , овако њсе отвара простор за нове наде.А и шта ће да вам фали да имате потенцијалних 5 играча у тиму?Службени ће бити сведен на минимум.
    2.2 Х 15 минута.Ксела је објаснио.Куп је веома у подређеном положају у односу на лигу , овим желимо да му мало дамо на важности.Још један разлог је што куп траје заиста кратко и овим ћемо бар имати утисак да играмо јебени куп , нико нече умрети ако одигра пола сата , дневно играте и више од овога рекреативно а сада се жалите да је тешко , сачувај боже.И једна такмичарска провера на БИГ терену.

2. Vrata Nimitza su otvorena . Izvolte igrači javljajte se .

3. Vrata Nimitza su otvorena . Izvolte igrači javljajte se .

Pederi i cimanje STOP!

4. Molio bih bracu Masone da veceras dodju u sobu za sastancenje, imamo mali problem sa tabelom :)

5. Masoni u pola 9 sastanak...
    moram samo da jedem, nesam jeo od 11 jutros...
    nek se jave bar 2 masona...

6. Ja sam tu celi celcati dan i nolajferišem...

7. Prijateljskog (ironije li) meča sa Burekom NEĆE BITI zbog njihove nemogućnosti da se okupe.

8. Je l' igrate u nekoj sobi?

9. Izvinjavam se, sinoc sam zbog hitnog poslica morao da odem, pa nesam stigao na sastanak koji sam sam zakazao :s
    Elem, da vas obavestim da do utorka necu biti tu...
    Tek u utorak uvece...
    To sa tabelom je sitnica, nesto u vezi sa rasporedom utakmica...
    Ali resicemo to kad dodjem, to moze za 15 minuta...

Novi igrac Arcera je Sremski Nindza!

10. Како ствари сада стоје желео бих да обавести следеће тимове и играче да :

1.Звездале нема трећег обавезног играча.
    2.Нимиц нема трећег обавезног играча.
    3.Крајишници немају трећег обавезног играча.
    4.Елементи немају трећег обавезног играча.

1.Сремски Нинџа не испуњава услов од 2 дефиниције и 100 поена.
    2.То не испуњава услов од 2 дефиниције и 100 поена.
    3.Зуба не испуњава услов од 2 дефиниције и 100 поена и профил стар најмање месец дана.
    4.Стелекс не испуњава услов од 100 поена (има 97 :))
    ---------
    Лига стартује 28.04.2011 , у четвртак од 00:01 се могу почети одигравати утакмице , прво коло че трајати до петка до 23:00.
    ----------
    Прелазни рок и услови могу се испунити до среде 27.04.2011 до 23:00 , што аутоматски дисквалификује Зубу из учешћа у лиги.

Имате времена , напредујте.

11. Laki, a stani je l' mogu da se mimo prelaznog roka dovode igrači bez angažmana? :) i je l' postoje pozajmice? :)

12. Па зашто бисмо га звали прелазни рок ако би могао кад оћеш да доведеш играча...не , не може.И не , нема позајмица...

13. 1.Арчери немају трећег обавезног играча.

Dzankee, Dio, SremskiNindza (ce skupiiti bodove) i ja.

14. hahahaha Laki brate, DIO JE TRECI IGRAC

15. Исправљено :

1.Звездале нема трећег обавезног играча.
    2.Нимиц нема трећег обавезног играча.
    3.Крајишници немају трећег обавезног играча.
    4.Елементи немају трећег обавезног играча.

1.Сремски Нинџа не испуњава услов од 2 дефиниције и 100 поена.
    2.То не испуњава услов од 2 дефиниције и 100 поена.
    3.Зуба не испуњава услов од 2 дефиниције и 100 поена и профил стар најмање месец дана.

---------
    Лига стартује 28.04.2011 , у четвртак од 00:01 се могу почети одигравати утакмице , прво коло че трајати до петка до 23:00.
    ----------
    Прелазни рок и услови могу се испунити до среде 27.04.2011 до 23:00 , што аутоматски дисквалификује Зубу из учешћа у лиги.

16. Molio bih saigraca TO-a da pogleda PVT... I otvara se konkurs za mogucu zamenu ukoliko ovaj veseljak ne skupi, a verovatno nece, 100..
    Sponzoruse, cimanje, gej, dopune STOP

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.