А сад да вам појасним неке ствари , једном за свагда.
1.Пет могућих играча је због следећег.Имамо десет тимова и то је крајњи лимит за број учесника.Ако има коп људи који би играли лигу ,са свега три играча у тиму не би имало места за све , овако њсе отвара простор за нове наде.А и шта ће да вам фали да имате потенцијалних 5 играча у тиму?Службени ће бити сведен на минимум.
2.2 Х 15 минута.Ксела је објаснио.Куп је веома у подређеном положају у односу на лигу , овим желимо да му мало дамо на важности.Још један разлог је што куп траје заиста кратко и овим ћемо бар имати утисак да играмо јебени куп , нико нече умрети ако одигра пола сата , дневно играте и више од овога рекреативно а сада се жалите да је тешко , сачувај боже.И једна такмичарска провера на БИГ терену.
Izvinjavam se, sinoc sam zbog hitnog poslica morao da odem, pa nesam stigao na sastanak koji sam sam zakazao :s
Elem, da vas obavestim da do utorka necu biti tu...
Tek u utorak uvece...
To sa tabelom je sitnica, nesto u vezi sa rasporedom utakmica...
Ali resicemo to kad dodjem, to moze za 15 minuta...
Како ствари сада стоје желео бих да обавести следеће тимове и играче да :
1.Звездале нема трећег обавезног играча.
2.Нимиц нема трећег обавезног играча.
3.Крајишници немају трећег обавезног играча.
4.Елементи немају трећег обавезног играча.
1.Сремски Нинџа не испуњава услов од 2 дефиниције и 100 поена.
2.То не испуњава услов од 2 дефиниције и 100 поена.
3.Зуба не испуњава услов од 2 дефиниције и 100 поена и профил стар најмање месец дана.
4.Стелекс не испуњава услов од 100 поена (има 97 :))
---------
Лига стартује 28.04.2011 , у четвртак од 00:01 се могу почети одигравати утакмице , прво коло че трајати до петка до 23:00.
----------
Прелазни рок и услови могу се испунити до среде 27.04.2011 до 23:00 , што аутоматски дисквалификује Зубу из учешћа у лиги.
3.Зуба не испуњава услов од 2 дефиниције и 100 поена и профил стар најмање месец дана.
---------
Лига стартује 28.04.2011 , у четвртак од 00:01 се могу почети одигравати утакмице , прво коло че трајати до петка до 23:00.
----------
Прелазни рок и услови могу се испунити до среде 27.04.2011 до 23:00 , што аутоматски дисквалификује Зубу из учешћа у лиги.
Molio bih saigraca TO-a da pogleda PVT... I otvara se konkurs za mogucu zamenu ukoliko ovaj veseljak ne skupi, a verovatno nece, 100..
Sponzoruse, cimanje, gej, dopune STOP
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
А сад да вам појасним неке ствари , једном за свагда.
1.Пет могућих играча је због следећег.Имамо десет тимова и то је крајњи лимит за број учесника.Ако има коп људи који би играли лигу ,са свега три играча у тиму не би имало места за све , овако њсе отвара простор за нове наде.А и шта ће да вам фали да имате потенцијалних 5 играча у тиму?Службени ће бити сведен на минимум.
2.2 Х 15 минута.Ксела је објаснио.Куп је веома у подређеном положају у односу на лигу , овим желимо да му мало дамо на важности.Још један разлог је што куп траје заиста кратко и овим ћемо бар имати утисак да играмо јебени куп , нико нече умрети ако одигра пола сата , дневно играте и више од овога рекреативно а сада се жалите да је тешко , сачувај боже.И једна такмичарска провера на БИГ терену.
Vrata Nimitza su otvorena . Izvolte igrači javljajte se .
Pederi i cimanje STOP!
Molio bih bracu Masone da veceras dodju u sobu za sastancenje, imamo mali problem sa tabelom :)
Masoni u pola 9 sastanak...
moram samo da jedem, nesam jeo od 11 jutros...
nek se jave bar 2 masona...
Ja sam tu celi celcati dan i nolajferišem...
Дочичу..
Prijateljskog (ironije li) meča sa Burekom NEĆE BITI zbog njihove nemogućnosti da se okupe.
http://www.haxball.com/?roomid=89916a979046c97c6c43a872e928714249e4baac37f2af880689b6749441285c&pass=1
Rekreativna soba.
Je l' igrate u nekoj sobi?
Izvinjavam se, sinoc sam zbog hitnog poslica morao da odem, pa nesam stigao na sastanak koji sam sam zakazao :s
Elem, da vas obavestim da do utorka necu biti tu...
Tek u utorak uvece...
To sa tabelom je sitnica, nesto u vezi sa rasporedom utakmica...
Ali resicemo to kad dodjem, to moze za 15 minuta...
Како ствари сада стоје желео бих да обавести следеће тимове и играче да :
4.Стелекс не испуњава услов од 100 поена (има 97 :))
---------
----------
Имате времена , напредујте.
Laki, a stani je l' mogu da se mimo prelaznog roka dovode igrači bez angažmana? :) i je l' postoje pozajmice? :)
Па зашто бисмо га звали прелазни рок ако би могао кад оћеш да доведеш играча...не , не може.И не , нема позајмица...
Dzankee, Dio, SremskiNindza (ce skupiiti bodove) i ja.
hahahaha Laki brate, DIO JE TRECI IGRAC
Džanko PVT!
'fresh
Исправљено :
---------
----------
Molio bih saigraca TO-a da pogleda PVT... I otvara se konkurs za mogucu zamenu ukoliko ovaj veseljak ne skupi, a verovatno nece, 100..
Sponzoruse, cimanje, gej, dopune STOP