HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. 1.Крајишници - Саншајн , Јорганџија ,Грока , То
    2.Пропали Сношај - Ђејмс Бонд , Лупус , Значи Ја
    3.Арчери - Џанки , Мадафака Шит , Дио , Сремски Нинџа (нема услов , 2 дефиниције и 100 поена му фале)
    4.Обилић - Лаки , Србин 1389 , Кузман92 , Огњетина , Пеки Д Џем
    5.Компаунд - Јабучило , Реме , Ен Дотер , Дуб
    6.Wihnehwotumepro - Ксела , Душан 1001 , Скочимиш
    7.Звездале - Из Сенке , Стелекс , Милош Микс (нема услов , 2 дефиниције и 100 поена)
    8.Нимиц - Биошокер , Чавез , Скурди
    9.Елементи - Пеки ,Господ Бог , Јанпи
    10.ЛАГ - Седплас , БојанБојанБојан , Анкор

2. reme
    Čuo sam se sa Dubom. Otelismo vam Duba, a vi nama niste Dottera. :)

lolo koji si gej ja ne vjerujem! jebite se kompaund! vi ste od sad nas najveci neprijatelj u ligi, ako ispunimo uslove to jest xD

XelA
    ZVEZDALE i LAG nađite neke random ljude koji su ranije igrali, tipa Dotter, koji nikad ne igra, i verovatno je zaboravio kontrole ali je tu da pravi broj, što bi vama bio problem da tako nešto uradite?

brate ako mi vjerujes ja sam do sada pitao 9 ljudi, 7 me je odjebalo da se tako duhovito izrazim, na ovaj ili onaj nacin, ako od ove dvojice ne bude nista, jebi ga sta da radim, ja sam pokusao...

Laki izvini za nesporazume ali ja stvarno nisam znao da ce Dub vako da nas zajebe, jer njega na sajtu nema preko 20 dana.

da citiram Bonda

CIJE DETE NOSIS DUB-e?!!?

3. Види Седпласе ,пробај да нађеш неког ,али ако баш баш загусти да нема никога , ја могу да ти позајмим Огњетину , али ДО ПОЛУСЕЗОНЕ!

4. pokusavam vjeruj mi, cak i random ljude na cetu koji nikad nisu igrali, gonim da igraju lolo

5. Vukajlija - Burek 3:0
    Burek se nije pojavio, mi imali dovoljno igrača, službeni za nas.

6. lolo koji si gej ja ne vjerujem! jebite se kompaund! vi ste od sad nas najveci neprijatelj u ligi, ako ispunimo uslove to jest xD

A jebiga izvini, nisam teo da vas izjebem, al' vi nama oteste Dottera, pa se on vrati, a ja kontaktirah Duba već. Inače. smatram da nam sigurno treba 4 igrača zbog kupa, pre svega. Jer teško će svima odgovarati baš uvek da igraju. :) Jebiga. Nađite nekoga, mogu da vam pomognem, je l' to ok?

Laki je l' može u kupu izmena da se vrši na poluvremenu?

7. Види Седпласе ,пробај да нађеш неког ,али ако баш баш загусти да нема никога , ја могу да ти позајмим Огњетину , али ДО ПОЛУСЕЗОНЕ!

Огњетина за 3 бода!!! УА МАСОНИ!!

8. Laki je l' može u kupu izmena da se vrši na poluvremenu?

Није разматрано.Видећемо.И да , систем одигравања купа ће бити исти као и за лигу , значи 2 дана форе да се одигра.Исто иду и уговарања и све , сходно томе и у купу је од следеће сезоне могућ службени резултат.

9. Сенко пиши му деф, ја сам плусирао одавно...

10. Ево му дефиниција , биће у плусу сигурно

Бица

Сестра од Ђељане.

11. 65 : 7

Ovo je bio skor na moju defku, bila je slična, al' obrisali je modulatori, kažu nekvalitetna...
    Senko napisaću još jednu sad...

12. ne bi da smaram sad, ali l@ki ne zaboravi na one kvalifikacije za repku.. :)

13. Да , тога сам се и ја сетио јуче :)) , ево можеш мене да победиш одма сад ако има нека соба....ја могу

14. Aj neka hostuje neko.

15. Е имам један предлог. Шокер и ја смо нешто причали па ако хоћете да одрадимо дресове за целу лигу? Мени није проблем а било би лепо да имамо на првој страни све то одрађено...

16. Mogli bi, nećemo se ljutiti :P
    Samo svako da bira boje i sponzora :P

17. L@ki - To 1-1 у победама , што значи да је То прошао прву препреку на финалном путу ка репрезентацији ...

18. АЈДЕ ЛЕПО НЕКА СВАКИ ТИМ НАПИШЕ МЕНИ НА ПВТ КОЈУ БОЈУ ДРЕСОВА И СПОНЗОРА ХОЋЕ И БИЋЕ ОДРАЂЕНИ ДРЕСОВИ

АЈДЕ ЛЕПО НЕКА СВАКИ ТИМ НАПИШЕ МЕНИ НА ПВТ КОЈУ БОЈУ ДРЕСОВА И СПОНЗОРА ХОЋЕ И БИЋЕ ОДРАЂЕНИ ДРЕСОВИ

АЈДЕ ЛЕПО НЕКА СВАКИ ТИМ НАПИШЕ МЕНИ НА ПВТ КОЈУ БОЈУ ДРЕСОВА И СПОНЗОРА ХОЋЕ И БИЋЕ ОДРАЂЕНИ ДРЕСОВИ