HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Sremski Nindza definise nesto, pa pripomognite malo...

2. Који је фазон то са прављењем дресова и грбова и све?Ионако смо изгласали да није обавезно.Стављајте их где оћете , нема везе , много је то шарено и набивено да стоји у једном посту са неким другим детаљима и податцима.....

3. Ја сам написао ко хоће...

4. Laki, imam jedan predlog, i podržaće me većina...
    Ovako, mnogo je igrati 2x15 odjednom, zašto ne bi igrali 2x5 ali 2 kola, svaka ekipa po jednom bude domaćin, to izađe manje od pola sata, ali računaj uz to i produžetke, kojih će svakako biti.
    I da oformimo A i B postavu unutar reprezentacije, već nas ima previše da bi svi dobili šansu, podelili bi nasumično igrače u 2 tima i tako bi trenirali big za 3v3, 4v4 i 5v5...

5. Dva poluvremena od po 5 minuta . Dovoljno .

6. Ovako, mnogo je igrati 2x15 odjednom, zašto ne bi igrali 2x5 ali 2 kola, svaka ekipa po jednom bude domaćin, to izađe manje od pola sata, ali računaj uz to i produžetke, kojih će svakako biti.

Слажем се са Лердијем....

7. Ovako , Laki ce ovo izbaciti zvanicno u pravilima .
    Posto je obavezno da se svaki mec snima , nakon objavljivanja rezultata bice obavezno da snimljenu utakmicu sa vaseg komjutera uploadujete ovde http://www.mediafire.com/ i link za download fajla podelite sa nama pri objavi rezultata ligaskog meca . Svi odigrani mecevi ce biti postavljani ovde :
    http://www.haxballtube.com/profile/HBSV

8. Баш вам боде очи ових 15 минута а.......Ксела , шта си коме обећао па сад испуњаваш жеље ? :))

Јебите се манекени , остаје 2 х 15!Бар до сутра када ћу моћи рационално да расуђујем , сад не видим на очи.....

9. Nikom ništa, nego pazi, 2x15 em traje predugo, em će rezultati biti nerealni tipa 20:16... 2x5;2x5 i traje kraće, i biće realniji rezultati, i biće tvrđe utakmice, jer posle 10 minuta neprestanog blejanja u nešto sve smori, pa čak i Haks.

10. Сад смо покушали да играмо једну 15 минута и око 10. минута се распадамо... Боле очи, а и виталне функције су нам сјебане...

11. Nikom ništa, nego pazi, 2x15 em traje predugo, em će rezultati biti nerealni tipa 20:16... 2x5;2x5 i traje kraće, i biće realniji rezultati, i biće tvrđe utakmice, jer posle 10 minuta neprestanog blejanja u nešto sve smori, pa čak i Haks.

Slažem se.

12. 2x5 samo jebem vas .

13. Slazem se sa Biosokerom.

14. ja moram da podrzim xelu, makar veceras jer sam skroz prso... igrasmo sad, kao probu jednu od 15 minuta, stigli jedvaa do 12og negde i smorili se tesko.. msm da je mnogo 15.

15. Да вас не мучим исчекивањем преко ноћи.......наравно да ћемо смањити , очигледно ретко коме одговара то .....

16. Laki probaj ako nisi do sad, poslusaces momke :D a rezultat smjesan, preko 10 golova moze da da jedna ekipa :D

17. Jorgandzija
    Laki probaj ako nisi do sad, poslusaces momke :D a rezultat smjesan, preko 10 golova moze da da jedna ekipa :D

zamislite rezultat da smo prosli kup igrali tako, 2 puta po 15.
    Zvezdale - LAG o.O za 5 minuta je bilo 9-0, tako da kontam da bi nam dali jedno 30 komada lagano.....
    jos od pocetka mi se nije svidjalo da se igra po 15 minuta. 2 puta po 5 i to je to.... eventualno 2 puta po 7 ali ne vise od toga....

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.