HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. A valjda će doći ovaj do 23 h...

2. Arčeri budite spremni u četvrtak od 19 - 23h !

3. Sto se mene tice trenutno ne mogu da pisem defku posto sam ih sve ispucao a jos malo pa idem na posao i kuci sam tek oko pola 12 uvece pa ako cete me cekati smislicemo nesto, ako ne onda jbg sta da radim... ;)

4. Onda Senka nema trećeg igrača...

5. Милоше , само мало јача реклама и имаш 100 поена лагано , фали ти само 40 , реално , уз целодневно рекламирање имаш стотку .....

http://vukajlija.com/flajer/333821
    http://vukajlija.com/svetu-se-ne-moze-ugoditi/333155

Удрите са рекламом.

6. Вала исто важи и за Сремског Нинџу ....а Боже мој , ако не успу сада , увек је ту полусезона када могу да се убаце , Звездалеу то није ништа страно :))

7. reklamirao sam na cetu, doduse kontam da ce neki minuse da lupaju zbog reklame al aj...

8. Do kada ima vremena da nabije stotku?

9. Ja se vraćam u Lag, jer nisam bio na sajtu i nisam znao da ekipa još postoji a reme me je vrbovao za Kompdaun. A u Kompdaune će da pređe Ankor, da ne bi oni bili oštećeni.

10. Kompaund već ima dovoljno igrača tako da nema potrebe da Sidro prelazi, a vi ne možete da se okupite tako da vam dobro dođe što više igrača :P
    E, i da, dobrodošao nazad na sajt :P

11. Neka, se po propisima, a mi ćemo se skupiti nekako, pa imamo crnogorca, bosanca i tripl bojana u ekipi, nadam se da ćete uskoro proćerati te transfere kroz knjige.

12. Ај сложите се ко ће где , да знам како да запишем...

13. LAG ima Crnogorca, Bosanca, Srbina i MAKEDONCA u ekipi! Multinacionalna ekipa, još vam fali Slovenac i Hrvat i imate čitavu SFRJ jebote :D

14. Dube dobrodosao, imas pvt.

a Anchora ne dam! :D pogotovo ne Kompaundu koji su nasi zakleti neprijatelji vec DVA dana!

15. Reme, Dušan, Madafaka i TO neka overe svoje privatne poruke.
    Edit:
    I Laki, šta si odlučio u vezi kupa? 2x5;2x5 ili 2x15?

16. Aj nek neko kreira znam da svi imate kvalitetne NETOVE .

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.