Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Sedplase mudro zboris .
hahahahahhahaha :D
Сјена мудро говораше.....
Laki, aj mi objasni kako se ovo igra? Baš bih da probam da vidim kako je...
Hahahahahaha
Важи Кика ,ал немој да се изненадиш колико је проста игрица на први поглед, да не кажем глупа :)) шаљем ти пасворд од собе на прајват ,
E, da batalimo mi HBSV šifru? Mrtve su nam sobe, sad je To hostovao i ostavio javno, bilo zanimljivije danas nego prošlih 50 puta, a i Zez je batalio ovo aktivno da igra tako da neće biti trolova...
Ja sam za to da se kup igra 2*7min dve utakmice (dva kola-domaćin i gost) i da je dozvoljena izmena na poluvremenu svake utakmice (samo jedna izmena!)
Ti bi odustao prvi :P
Kika, što ne bi ti igrao za Lag?
Reme, šta je to?
Ligaška ekipa.
ekipa, fali im igrač. Pa ako hoćeš kod njih dok se ne uvežbaš makar do polusezone :D
LAG je doveo Anchor-a!!! :D
tako da imamo tri potrebna igraca, jebte se hejteri :D
edit:
senka OPET brise svoje postove na temi lolo
PU! MRŠUKURAC! BAŠ SI REME! BAŠ SAM SAD KRENUO DA MU PIŠEM PRIVATNU PORUKU!
hahahahah jbg brate morao sam i ja d'ubodem nekog.
Nema veze, ostao mi je samo još jedan igrač koga mogu da pozovem, zapamtiću ti ovo, pu! :D
A što se tiče Anchora, on je, ne verovatno, nego 100% bolji od vas obojice zajedno, tako da gledaj da ga metneš u prvu postavu i da ne izlazi iz nje :P
1.Крајишници - Саншајн , Јорганџија ,Грока , То
2.Пропали Сношај - Ђејмс Бонд , Лупус , Значи Ја
3.Арчери - Џанки , Мадафака Шит , Дио , Сремски Нинџа
4.Обилић - Лаки , Србин 1389 , Кузман92 , Огњетина , Пеки Д Џем
5.Компаунд - Јабучило , Реме , Ен Дотер
6.Wihnehwotumepro - Ксела , Душан 1001 , Скочимиш
7.Звездале - Из Сенке , Стелекс , Милош Микс (нема услов , 2 дефиниције и 100 поена)
8.Нимиц - Биошокер , Чавез , Скурди
9.Елементи - Пеки ,Господ Бог , Јанпи
10.ЛАГ - Седплас , БојанБојанБојан , Анкор , Дуб
До вечерас у 23:00 траје прелазни рок , нова тема и лига стартују у 01:00 и орво коло траје до петка до 23:00 .Парове првог кола имате неколико страна уназад али ће бити објављено и на новој теми....
Мадафака , реци нам нешто о том проблему са табелом?
Zar ne igramo utorak , cetvrtak , nedelja ?
Играли смо тако али све ће се то ионкао вратити на место због првомајских празника и паузе која ће бити због тога....
http://www.haxballtube.com/profile/HBSV
И званично је ово ново правило.Не заборавите то.Детаљније на новој теми.