U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Слузбени нек буде 1:0
nema Lakija bre...
Читао сам шта сте предлагали.Јесте мало бруталан службени резултат од 3-0 , од сада се рачуна службени од 1-0 , преправићу табелу.
И да , Мадафака , кажеш да имаш програм, дај да га оверим , да видим како ради.
Ја поставио питање да ли можете да играте лигу у недељу од 7 до 10 али неко не одговара а после се буните.Мени неко од вас рекао да пријавим Нинџу и Николу као тим ,а овај заправо није ни знао о чему се ради.Елементи ће бити или избачени из лиге или ти Нинџа нађи замену за Николу , али замену која ће да игра стално.Прво је коло нисте ни играли па још могу да се подешавају правила.
špominjao se hugočavez kao zamena pitaj ga ako hoćeš ili eg ga pita Nindža, ja sam odgovorio da, odgovara mi...
nemam program ali evo ti link to je template za Excell, ali ne valja nešto, bolje batali probaću ja nešto sam da sklepam...
Пријавите Никола96 и СремскиНинџа - Елементи
khm khm! ko bjese zoro? :D
neko ko je imao bananu!
a ko bi to bio? :D
mnogi su imali bananu u to vrijeme, ali samo je jedan zoro :D
Zato se on vadi stalno na chatu kad dotaknem temu o neaktivnosti i skenjavanju lige ...
Ja sam tu odavno, druga polovina (Dub) nije i neće ga biti par dana. Najbolje da obrišete naš tim iz lige jer ćemo izgleda propustiti sve partije.
NE MOŽE, svako će protiv vas pobeđivati službeno 1 0 jer sam ja jebeno namestio jebenu tabelu i ima da vas bude u tabeli. I TAČKA...
evo link za download tabele sa tekućim rezultatima... tabela je u Excell-u
NEMA LINKA, SKLONIO SAM!!!
DOVOLJNO JE DA SE UPIŠU REZULTATI, sve ostalo ide samo...
neka skine više osoba da ima za svaki slučaj!!!
napravljen je raspored utalkmica za svih 18 kola tj drugih 9 kola su samo obrnuti timovi (oni koji su igrali kući igraju u gostima i obrnuto, a raspored igranja je isti)
dole imate Fixtures and Results, tu upisujte rezultate i League Table tu je tabela, samo ta 2 Sheeta gledajte, OSTALE NE DIRAJTE, SVE ĆE SE POREMETITI!!!
čuo sam za neke probleme u vezi sa tabelom tj da dok neko ne osvoji minimun 1 bod u tabeli piše umesto imena tima 0, ali to nije neki probem, mislim svako će osvojiti minimum 1 bod, možda već u sledećem kolu... :)
meni jedan
http://calitreview.com/wp-content/uploads/2011/01/citizen-kane-clapping-gif.gif
pozdrav svima ljudi. ako neka ekipa nece sigurno igrati ja bih prijavio svoju. bice tako zanimljivije da se ipak sto vise utakmica odigra. nisam na vreme bio obavesten o ligi, tako da bih se sigurno i ranije prijavio. molim vas da prihvatite ovaj zahtev za naknadnu prijavu. nije kasno. bzv sad da jedna ekipa ne igra sigurno i da se beleze sluzbeni rezultati.
razmotrićemo...
a baš me čudi kako nisi ranije obavešten, da nije možda zato što si se tek sad registrovao?
Не може , јебеш то.Него мадафака , ја сам написао за наш дуел да је одложен против ЛАГ-а ,,, а ти кажеш да ће свако против њих укњижити 3 бода , да ли то ретроактивно имплицира да и ја мом тиму упишем 3 бода и победу службеним резултатом?
pa ne znam, vidi ovog lika što se nudi?
sačekaj još koji da pa ćemo videti...
si video moju tabelu?
da, tek sad, a razlog je bas zbog ove lige. neki lik mi rekao da se organizuje, ranije nisam znao. imam ekipu i igrali bi redovno, a ako vec ima ekipa koje su prijavljene, a nece igrati, ne vidim razlog zasto mi ne bismo upali umesto njih. a jos su i sami rekli da ih izbacite. razmotrite to lepo. nemoj da vas mrzi. :)
nije cela ekipa, nego jedan igrač!
pa je rekao da ih sklonimo jer ne može on sam da igra...
a možeš da upadneš u tu ekipu, ako se dogovoriš sa drugim članom i ako mi to polse odobrimo... to je sve...
a ja vec imam saigraca. bas zbog toga sto je rekao da ih sklonite moze druga da upadne. kontam da ti je sad cimanje da menjas tabelu i to sve. odavno je pao dogovor. izvini sto te ja sad smaram ovako. ali ajde vidi sa njim da li bi imao nesto protiv da moja ekipa udje umesto njega.
ucinio bi mi veliku uslugu.