U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Malo je teško biti u komunikaciji sa banovanim likom. Realno, meni je i bvdlga dobar par, kad su sedplas i Lupus već zauzeti. Laki, ne znam ovo za svako veče, jbt, imaju ljudi obaveze, recimo svako drugo veče, ili nešto tako, ja znam da će mi biti problem da se pojavim u večernjem terminu u idućih nekoliko dana zbog obaveza, a htio bih da učestvujem.
to sam hteo i ja da kažem, svaki drugi dan je super...
Имам и ја обавезе па ћу сигурно успети да одвојим пола сата дневно за један меч....
Не знам бре , много сте пасивни , ја предлажем ви јебено одреагујте , кажите НЕЋЕМО ТАКО ОЋЕМО ОВАКО......ево дуб је први повукао ај сад остали....изјасните се!
dogovorite se za termine a ja mogu da sastavim parove nije mi problem.
pa cu poslat Lakiju pvt da postavi
Dobio sam ideju za logo iz malo drukacije perspektive i u HBSV duhu da se tako izrazim :)
Немој још да планираш , не знамо ко ће све још да се пријави , рок је до сутра у поноћ ...
Ајде да видимо и Шокерову замисао , за сада је лого Мадафакин рад.
Meni do jaja, Dule aktivan svaki dan, ja aktivan svaki dan, 'de ćeš bolju ekipu? :)
Što se tiče žreba možemo sa nekim programom koji meša bojreve, to je relativno lako uraditi, to se radi u 8. osnovne.
http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%91%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5_%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5#9_.D0.B8.D0.BB.D0.B8_10_.D1.83.D1.87.D0.B5.D1.81.D0.BD.D0.B8.D0.BA.D0.B0
zameniš brojeve sa imenima timova i to je to...
to je dok nas je 10 a ima i za više...
tako da to je to...
То је то!Користићемо Бергеров систем! :) Ово могу и сам да урадим , није проблем....
Бројеви че вам бити они по којима сте наведени у листи пријављених тимова.
e nisam ni znao za ovu foru, odlicno! onda jos bolje, da ne zaserem nesto :D
Мислим да немамо више шта да чекамо,имамо 10 екипа,таман за турнир,до поноћи ако се неко пријави уписаћемо га,и сутра можемо да почнемо
GOTOVO, al ako bude još timova lkao ćemo uraditi drugi...
neka imamo ovaj da ako ne bude ekipa što pre počnemo
Обилић : ???
Wihnehwotumeprobraborzakduei : Елементи
Пропали сношај : КРАЈИШНИЦИ
Арчер : Nimitz
Kompaund : Звездале
II
??? : Звездале
Nimitz : Kompaund
КРАЈИШНИЦИ : Арчери
Елементи : Пропали сношај
Обилић : Wihnehwotumeprobraborzakduei
III
Wihnehwotumeprobraborzakduei : ???
Пропали сношај : Обилић
Арчери : Елементи
Kompaund : КРАЈИШНИЦИ
Звездале : Nimitz
IV
??? : Nimitz
КРАЈИШНИЦИ : Звездале
Елементи : Kompaund
Обилић : Арчери
Wihnehwotumeprobraborzakduei : Пропали сношај
V
Пропали сношај : ???
Арчери : Wihnehwotumeprobraborzakduei
Kompaund : Обилић
Звездале : Елементи
Nimitz : КРАЈИШНИЦИ
VI
??? : КРАЈИШНИЦИ
Елементи : Nimitz
Обилић : Звездале
Wihnehwotumeprobraborzakduei : Kompaund
Пропали сношај : Арчери
VII
Арчери : ???
Kompaund : Пропали сношај
Звездале : Wihnehwotumeprobraborzakduei
Nimitz : Обилић
КРАЈИШНИЦИ : Елементи
VIII
??? : Елементи
Обилић : КРАЈИШНИЦИ
Wihnehwotumeprobraborzakduei : Nimitz
Пропали сношај : Звездале
Арчери : Kompaund
IX
Kompaund : ???
Звездале : Арчери
Nimitz : Пропали сношај
КРАЈИШНИЦИ : Wihnehwotumeprobraborzakduei
Елементи : Обилић
Провери ти то још једном за сваки случај.
Само не знам како ћемо да изведемо то да се текме играју сваки дан.
Увек ће бити неко ко неће моћи тада.
Уколико нека екипа не може да игра,нек се договоре играчи између себе кад ће да одиграју,и нек јаве резултат лакију,или нека постоји одређени дан за те мечеве који нису на време одиграни
ne mogu sad to...
umoran sam ne gleda mi se u to...
proveriću drugi put, ili nek neko proveri...
saću idem da jedem pa utakmica ČELSI OLE!!!
Ali Laki, idem u drugi grad, i mislim da neću imati net konekciju uskoro, još su me i banovali nekoliko sekundi poslije mog poslednjeg posta. Ja i Zez smo socijalni par.
VIVA LA LAG :D
Мислио сам ја и на то саиграчу .....
Dude što te banovali?
Aj' neko da igra...
Е јебига , и шта сад?Да вас дисквалификујемо?Или да свако ко игра против вас добије службеним резултатом 3-0?Или ћете ипак моћи да играте?