HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Još ćemo da ti javimo, ovo nam je trenutno jedini aktvini profil :D

2. АЈ хостујте да вежбамо за турнир

3. ahhahah lagano oba igraca banovana xD
    bolje da se zovete Ban, ili banovani lag ili tako neki kurac....

4. 'Aj baci link ako nije problem :D

5. i jbg zakasnio sam ;)
    Voleo bi da oprzim neki ozbiljniji tur 2v2, pa ako se nadje neko mesto javite, imam igraca za 2v2 ali mogu i igrati za nekog :)

6. Milose ,
    Ne vidim gde su definicjie i bodovi . A ? A ?

7. Ovih dana sam u kur*u nemam ja inspiracije sad za to :)

8. E bez toga nista . A i polako , tek si se prikljucio ovoj malenoj zajednici , ima vremena .

9. ne znam da li je i ovde to potrebno... nismo još definisali...
    ali ne znam, pošto imamo 10 timova taman, ako nađete još jedan tim i ako skupiš 100 bodova do 12 sati, kad ističe rok...

10. Malo je ova plava "prljava" i mutnjikava , a i cika Vuka nema beonjace , pa sam odlucio da doradim , nema ljutnje .
    ;)
    http://img196.imageshack.us/img196/5781/logoocopym.jpg
    Evo pa ih uporedite , samo sam preradio da bude ispeglaniji .

Ispeglan i doradjen madafakin rad . Sad je full . :)

11. Стављен као званични.....

12. dodao sam dole ,,powered by ХБСВ''
    šta kažete?
    http://img545.imageshack.us/img545/5781/logoocopym.jpg
    ali je plava opet mutna :s
    ako vam se više svidja s ovim, a ko je Šoker voljan, nek poboljša, ako ne nek ostane njegov...

13. pa zar nije sansajnov saigrac nov na sajtu??
    ja sam mislio da to za bodove vazi samo za reprezentaciju. a i sremski nindza cini mi se nema 100 bodova.
    nemo' ste sise nego pustite decka nek nadje saigraca.

14. U pravu je Sedplas! Nigde ne piše da je potrebno 100 bodova da bi se napravio tim!

15. За лигу није потребно 100 бодова , то важи само за репрезентацију.

16. E ovako, moracemo da smislimo jos neka pravila u vezi haxa.
    Vezano je za lag. Prvi predlog: Da se soba napravi samo za 4 igraca tj ona koja igraju, jedan od njih bude host, onaj koji ima najjaci net.
    Drugi predlog, da bude soba za 6, jedan je host (sudija i delegat meca) ostala 4 igraju i niko drugi ne sme uci da ne bi lagovalo. Ne trebaju nam spectatorsi.

17. ne znam sta ce nam sudija. to vec moze da bude host ako ne igra.
    a slazem se da treba praviti sobe za 4/6 igraca i ne vise.
    a sifre da se salju na pvt igracima.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.