Čestitam Obiliću na odličnoj igri, i naravno mom saigraču takođe. :)
Obilić je više napadao, ali ne može se reći da su nas stisli. I mi smo imali par akcija, i na kraju je Reme postigao gol iz kontranapada, posle moje odbrane i asistencije. ;)
Reme strelac. E da da čestitam protivnicima na dobroj igri, i mom saigraču na odličnim odbranama. Gde je lista strelaca, da vidim koliko golova sam dao. :)
1.Игра се на елиминацију , један меч на испадање.У случају нерешеног игра се у овертајму до победе.
2.Меч траје 5 минута.
Четири последњепласирана клуба на полусезони играју квалификације.Ко прође даље од та четири тима игра против два првопласирана тима на табели.Остала четири тима на позицијама 3.4.5.6. су распоређена у остала два меча.
ВАЖНО: Сва статистика за организовање купа је коришћена са полусезоне!
Прво морају да се одиграју квалификациони мечеви и они ће се играти до петка у 23:00.Овде нема службеног резултата , тако да би било лепо да одиграте у следећа два дана ове квалификационе мечеве.
Ma to.. Kompaund, Lag.. Ista stvar.. :D
http://www.haxball.com/?roomid=9b0e75545b9b083f2604d988a9acdb9811279032d170e8221e766e682924b97a&pass=1
Obilić - Kompaund
Strelci:
Reme 1g
Konačno da dobijemo jednu kako treba! :P
Čestitam Obiliću na odličnoj igri, i naravno mom saigraču takođe. :)
Obilić je više napadao, ali ne može se reći da su nas stisli. I mi smo imali par akcija, i na kraju je Reme postigao gol iz kontranapada, posle moje odbrane i asistencije. ;)
А де баш против нас, и то дате гол 8 секунди пред крај, након што смо ми сто прилика пропустили
ЛАГ - Пропали Сношај / 0-1 (Лупус 111 1г )
Wihnehwotumeprobraborzakduei - Арчери /
Обилић - Компаунд / 0-1 (Реме 1г)
Елементи - Звездале /
Крајишници - Нимиц / 1-0 (Саншајн 1г)
Ja i JOrgandzija smo tu , i ovi su , al gledaju tekmu :D
Reme strelac. E da da čestitam protivnicima na dobroj igri, i mom saigraču na odličnim odbranama. Gde je lista strelaca, da vidim koliko golova sam dao. :)
Ovako dakle...
Uskoro je utakmica Snošaj - Kompaund... Mi to odigrali unapred... Lupus doduše nije bio tu, ali nije bio problem..
http://img534.imageshack.us/img534/8519/unledqu.png
Đemse, ne loži ljude, ja sam kuckao na forumu i nisam se pomerao na terenu ;)
Куп има следеће правила :
1.Игра се на елиминацију , један меч на испадање.У случају нерешеног игра се у овертајму до победе.
2.Меч траје 5 минута.
Четири последњепласирана клуба на полусезони играју квалификације.Ко прође даље од та четири тима игра против два првопласирана тима на табели.Остала четири тима на позицијама 3.4.5.6. су распоређена у остала два меча.
ВАЖНО: Сва статистика за организовање купа је коришћена са полусезоне!
Дакле , овако изгледа распоред мечева:
http://img859.imageshack.us/img859/4488/pac10bracket2009.jpg
Прво морају да се одиграју квалификациони мечеви и они ће се играти до петка у 23:00.Овде нема службеног резултата , тако да би било лепо да одиграте у следећа два дана ове квалификационе мечеве.
Квалификациони мечеви :
Компаунд - Нимиц
Звездале - ЛАГ
Изволите.
Odlično, kup !
Ovo mi se svidja , za sve ostalo znam unapred :D
Moja predviđanja za kup:
Zvezdale dobija Lag.
Kompaund dobija Nimitz.
Snošaj dobija Wihnehwotumeprobraborzakduei.
Krajišnici dobijaju Kompaund.
Arčeri lagano Elemente.
Obilići dobijaju protiv LAG-a.
Snošaj sa Krajišnicima... Nem blage.. Ovo će biti zajebano...
Obilići prolaze Zvezdale.
I sada, za finale u 2 slučaja:
1) Obilić - Krajišnici - Obilić dobija na overtajmu
2) Obilić - Propali Snošaj - Mi dobijamo :)
Pazi ovako, zajebaćeš se ovde :P
Krajisnici dolaste da igramo ako mozete !
Gde da dodjemo ?
Крајишници - Нимиц 1 : 0 // 1 gol sunshine
Snošaj dišemo vam za vratom...buhahahha!!!
Snošaj dišemo vam za vratom...buhahahha!!!
Pazite da ne prdnemo... :)
Pazite da ne povratimo od smrada :)
Pazite da ne povratimo od smrada :)
I tako počinju sva velika rivalstva! ;)