HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Шокеру , ел ти правиш собу?

2. Krajišnici imaju još 2 meča do kraja, protiv Obilića i protiv nas, tu ćemo, možda, da ih oštetimo za 4 poena, što nije malo, oni su sad samo poen ispred Snošaja tako da će svašta da se izdešava na vrhu, ali i za 4. mesto!

3. Pa daj zvezdale sta vam je ? Ja se nadam da cete sledece kolo pokazati svu moc vaseg tima :D

4. Arceri zavrsavaju kao 3. ARCERI ALE

5. Jorgane, igrali smo sa striktno defanzivnim timom, valjda znas to.
    Kup je bitan nama.

6. a Kup ce se odigrati malo sutra...

7. Није хумано више да чекамо ељементе

8. Xela hahahhahahahaha pa brate jel ti igras za sebe ili za druge :D valjda ides na pobjedu brate :D

9. Pa mi smo žabari mi nikad ne idemo na pobedu :)

10. Poslao sam svim Elementima po jedan PVT!

11. Ja sam reko da KRAJISNICI OSVAJAJU, kakav crni Slosaj :D

Our friendship is over.

Krajišnici imaju još 2 meča do kraja, protiv Obilića i protiv nas, tu ćemo, možda, da ih oštetimo za 4 poena, što nije malo, oni su sad samo poen ispred Snošaja tako da će svašta da se izdešava na vrhu

Tako je :) Samo ih vi skenjajte i naše je prvo mesto...

12. XelA
    E Sedplase, Sedplase, kako god okreneš ti nemaš pojma :P

L@ki
    И бре Лагери како им бар бод не откинусте?Забрињава ваша форма , морате задње две да добијете ако мислите да будете девети и то дооообром гол разликом....

da ga jebes... ja sam igrao sa nenormalnim lagom, ali iako rezultat ukazuje na jebacinu, uopste nije bilo tako, cak smo mi imali prvu 100% sansu ali kurac.... onda sam ja izletio u kontru i primismo drugi, i na kraju userski treci gol onako na uguravanje iz kornera i to je to....
    nasa nada za to devete mjesto je umrla, jes da matematicki imamo sansu ali ne ocekujemo :D

13. 16
    ЛАГ - Арчери / 0-3 (Мадафака Шит 3г )
    Пропали Сношај - Компаунд / 2-2 (Лупус 111 2г , Реме 2г)
    Wihnehwotumeprobraborzakduei - Звездале / 1-0 (Душан 1001 1г)
    Обилић - Нимиц / 1-0 (Лаки 1г)
    Елементи - Крајишници / службени резултат 0-1

Шеснаесто коло завршено!

Седамнаесто до четвртак у 23:00

14. Шеснаесто коло завршено!

Posteno i sportski !

15. e ja imam 5 golova, jes da nema veze al et da se ispravi :D kad budete sledeci put unosili

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.