HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Au, kako niste mogli da dobijete ŽENSKO i POKEMONA? Razočarali ste me Lupuse i Bonde, baš :(
    Nimice jeste li spremni više? Mislim, ne morate da dođete službeni je dovoljno dobar :P

2. Kompaund - Arčeri

3 -2

Igrali:
    Jabuchillo i Reme - Kompaund
    Dzankee i Dio - Arčeri

Strelci:
    Reme 3g
    Dzankee 1g
    Dio 1g

3. али нема везе, ОБИЛИЋ НЕ МОЖЕ ДА НАС СТИГНЕ ЊАЊАЊАЊААЊЊААЊЊАЊА

ОСТАЈЕМО ТРЕЋИ!

4. Nimice jeste li spremni više? Mislim, ne morate da dođete službeni je dovoljno dobar :P

Kontam da Chavez dolazi nesto pre 11 , i unapred se izvinjavam ako gresim .

5. 17
    Елементи - ЛАГ /
    Крајишници - Обилић /
    Нимиц - Wihnehwotumeprobraborzakduei /
    Звездале - Пропали Сношај / 5-1 (Стелекс 5г , лупус 111 1г)
    Компаунд - Арчери / 3-2 (Реме 3г , Џанки 1г , Дио 1г )

Само се ти заваравај Џанки ....

6. Ja ću nastaviti da ostavljam srce na terenu za Kompaund. Nadam se da će selektor reprezentacije primetiti moje igre i da će me napokon pozvati u istu. Ali to ne zavisi od mene. Ovde ima još šurtnajest fantastičnih igrača tako da meni ostaje samo da se borim i dokazujem iz dana u dan. Ova pobeda nije samo moja, veliki posao je odradio Jabuchillo u odbrani, bez njega ovakav uspeh ne bi bio moguć. Nadam se boljem plasmanu sledeće sezone, jer polako Jabu i ja postajemo tim. Ove sezone smo propustili prva tri meča, izgubili službenim, zatim prvi put igrali zajedno i izgledali tragikomično. Napokon u drugoj polusezoni pokazujemo da smo ozbiljna ekipa pobedivši Vunu, Obilić, Arčere, remiziravši sa Snošajem i da ne nabrajam dalje. Hvala svima na podršci!!!2

7. Laki al realno, nije realno da dobijete Krajisnike...

vunesoavoasopro nema sanse za 3. mesto oni su ispali iz nadmetanja...

8. i da ne nabrajam dalje.

Namaš šta da nabrajaš, jer ništa drugo nismo ni postigli... :P

9. bravo zvezdaleee ... ale ale ale :D znao sam da necete iznevjeriti :D
    jos kad se obilic ne bi skupiio :D ihh :D
    jel srbin tu ?

10. Džanki ne poznaješ situaciju na terenu kao ni igrače, rekao si da lagano dobijate Zvezdale, hajde da vidimo tu bajku, Vune ima šanse da stigne PRIMAČE i uzme treće ili četvrto mesto.

11. да да..ал морате да добијете нимиц и у задњем да тријумфујете...:)

НАПРЕД КРАЈИНО!

12. Idemo veceras na prelo da s'ubijem i proslavim titulu!!!!

13. aj kad igramo nimic jeste tu

14. ej momci, upisujem se na kratko samo da vam cestitam, nema veze sto ste izgubili!
    morao sam da odem...
    i molio bih, da ne bi bilo nekih nesuglasica i carki, da se igraci upisu na temi pre meca i da se linkovi daju samo preko vukajlije a ne preko nekih drugih cetova!
    cestitam i Kompaundu i Zvezdaleu, a i Krajisnicima unapred ;)

15. мадафака, шта ти је....остајемо 3. :)

16. Hvala Madafaka, šteta što nisi bio tu, bio je dobar meč. :)

17. zar sam rekao da nismo?
    da ti sazvacem, cestitao sam svima, rekao da se Srbin (jer je oko njega bilo nekih esuglasica, a i odsad svi ostali) pre meca upise na Vukajliju, i da se link za sve ligaske DAJE SAMO NA OVOM SAJTU!
    i cestitao Krajisnicima jer mislim da ce da pobede,to je sve!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.