HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Него, кад ће се играти остале утакмице?

2. aj da overimo tu titulu protiv obilica sto pre! :P

3. i molio bih, da ne bi bilo nekih nesuglasica i carki, da se igraci upisu na temi pre meca i da se linkovi daju samo preko vukajlije a ne preko nekih drugih cetova!

Ja sam postavio rezultat, je l' se to računa? :D

4. То , обавести саиграче да имају приватне поруке....а ево и теби једна..

5. Timovi javljajte se da ste tu, vreme istice, blizi se kraj sedamnaestog, pretposlednjeg kola HBSV Vukajlija Premijer Lige!

6. To, mogao bi da staviš neki "profile picture." ;)

7. Dušan i ja smo tu i čekamo Čaveza i Šokera.

8. Лаки јесте одиграли?

9. sta je sa Srbinom bre? ne moze to tako! nije na sajtu vec 4 dana, a redovno igra Hax, pa valjda ima minuta da udje i javi se!
    u pocetku nisam verovao ali ako se ne javi stvarn cu poceti da sumnjam da nesto mutite!

10. Нема ових да се јаве.....
    ЕДИТ:Мадафака , зар ти ниси отишао одавно а?Важније ти је да тролујеш него да учиш.....
    Србину багује вукајлија не може да се логује.....Крајино ајде да играмо...

11. Србин нек направи јебени дупли?

12. tu smo , evo samo da vidimo ko ce da hostuje

13. ne, ali Srbin nije jebeno banovan, u tome je stvar!
    EDIT: zavrsio sam pre 15 minuta sa ucenjem, i trenutno mi je vazno da pratim ovu temu!

14. Molio bih Srbina da napise nesto na ovom forumu, cisto da vidim da je on tu.

EDIT: ja hocu da znam da je Srbin tu. Vec sam jednom bio izradjen na ovu foru od jedne ekipe, nisam se bunio. Sad se bunim.
    Ako nista L@KI nek ti da sifru i udji ti i postuj mesto njega, tebi vidim ne baguje.

15. Па или ви или ја ....треће нема... :))

16. Изини , да ли пишем на хебрејском па ме не разумете , шта?

17. sunshine
    Molio bih Srbina da napise nesto na ovom forumu, cisto da vidim da je on tu.

+1

Србину багује вукајлија не може да се логује.....

samo njemu? 4 dana? sto nije neko prijavio modovima, mozda moze da se popravi?

18. EDIT: ja hocu da znam da je Srbin tu. Vec sam jednom bio izradjen na ovu foru od jedne ekipe, nisam se bunio. Sad se bunim.
    Ako nista L@KI nek ti da sifru i udji ti i postuj mesto njega, tebi vidim ne baguje.

19. Ako nista L@KI nek ti da sifru i udji ti i postuj mesto njega, tebi vidim ne baguje.

A posto ste vi dobri prijatelji sumnjam da ce mu to biti problem.
    Vreme istice...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.