U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pa ajd' pisite , nisam reko coveku na vreme ...
Ma koga boli kurac za to Xela?
ne pise u praviliniku... (koji bi mogao da se apdejtuje)
mozda dobije neke olaksice, ali kvalifikacije mu ne ginu ako hoce u reprezentaciju...
Ne lupaj i ti, ti si pisao pravila a ne znaš ih.
Čestitam TO (jebeno se ložim na tvoj nadimak!) i Jorgandžiji na ulasku u reprezentaciju, tek od nedelje naravno :P
E a zar nije bolje imenovati selektora koji bi pratio mečeve i rezultate lige i vrbovao igrače za reprezentaciju. Evo na primer ja neću da dolazim na kvalifikacioni turnir jer sam slab 1-1. Ali sam zato dobar timski igrač, u svakom slučaju mnogo bolji nego što igram 1-1. O tome mogu da posvedoče mnogi, počev od mog saigrača, Ksele, Džankija, Biošokera i tako dalje. A isto tako smatram da ovde isto ima jako puno igrača sa sličnim karakteristikama. A reprezentacija je tim, a ne skup pojedinaca.
Мадафака , тишина!На почетку сезоне је реченоп да победнички тима , тада 2 члана , добијају улаз у репку без квалификација , тако да пошто је Саншајн већ у репрезентацији , Јорганџија улази.То се убацио на полусезони тако да он не упада у репку.
Аха Лаки, нисам видео, извини.
Него кад почиње следећа сезона, колко дуго траје пауза?
I još jednom čestitke Krajišnicima. :)
Ma ok, nisam znao da je i to usvojeno, znam da je predlagano ali nisam znao da je u pravilniku...
Lag je dobio protiv Elemenata sluzbeno jer su oba tima bila tu a Elementi se nisu potrudili da dodju na temu!
Hoćete da prepravimo da ste dobili službenim? Nemojte da serete bez dokaza, ne ide tako.
Ja se izvinjavam ako sam nekad izazvao sumnju jer se nisam pojavljivao na vuki iz prostog razloga što nemam više tolko vremena i dao sam kseli mejl da kontaktira kad je potrebno da ne bi stalno dolazio da proveravam kad je sledeće kolo
http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/7237566/TITULA-TITULAAA-JOrgandzija-i-sunshine.jpg?imageSize=Medium&generatorName=dasdad.jpg
Не брини се Реме , имамо човека за то , скаута и тренера , Сенку.
Nije ni bitno sada. Nelogicno mi je bilo da neko ko igra mec ne udje na vukajliju i vidi. A na dusanovom profilu je pisalo da je poslednji put ulazio juce.
To je bila sumnja a ne tvrdnja. I to je moje misljenje. Ne znam ja kakav si ti co'ek i necu da ulazim u to dok te ne upoznam. I oprosti ako sam te uvredio, ako ovo smatras uvredom.
http://www.kaportal.hr/portal/wp-content/uploads/2010/04/krajisnici-zare-i-goci-bud.jpg
Iako sam navijao za Snosaj cestitam Krajisnicima, bili su prvi na polusezoni i zavrsavaju na toj poziciji. svaka cast!
Наравно Сенко , ионако смо рекли једном месечно.Види организуј то.
Осамнаесто коло у недељу до 23:00.
ЛАГ - Компаунд
Арчери - Звездале
Пропали Сношај - Нимиц
Wihnehwotumeprobraborzakduei - Крајишници
Обилић - Елементи
Пауза између две лиге трајаће недељу дана.За то време траје прелазни рок , и на снагу ступа ново правило да сваки тим мора да има ОБАВЕЗНИХ 3 играча.Почетак нове , друге сезоне ХБСВ - Вукајлија Премијер Лиге , ће бити у понедељак , 25.04.2011.Уједно то ће бити и последња сезона пред велику летњу паузу , док се трећа планира тек око септембра - октобра.Лига се неће смањивати , остаће исти број тимова , 10.Сва остала правила остају иста.
А сада , да лепо одиграо то последње коло , да сви лепо честитамо шампионима , највећем изненађењу првенства , Пропалом Сношају , и свима који су активно учествовали у овоме и показали једну врсту посвећености , макар то било нешто као хексбол.
LAG, je l' možete sutra oko 21:00?
A daj , zasto stavljas jos neke obaveze , dovoljno ih ima , lepo sve funkcionise. Ko zeli 3. igraca neka ga prisvoji , ko nije zainteresovan ne mora i molim lepo.
Ja bih da cestitam organizatorima ovog takmicenja, pre svih L@KIJU i madafaki koje pravio tabele i ostalima . Nije ni vama lako, treba znat' sa stokom :) Zajedno smo izgurali prvu sezonu, a prva je i najteza.. Sledece sezone ocekujem dosta jacu ligu. Jer se dobar glas o ovoj ligi procuo sirom Srbije i sire. Do nekih novih pobeda ja se odjavljujem.
Jabu ja ne mogu sutra uvece, mozda oko 8 ako vama odgovara, pa da vidim sa bojanom