Крајишници су победили поштено , игра и услови су били коректни.Честитам им.
Имамо шампионе!Званично ће бити представљени у недељу , као и нови репрезентативац , Јорганџија , који би истог дана могао да наступи за репрезентацију против ППП-а у пријатељском мечу...
JORGANDŽIJA I TO NE MORAJU DA IGRAJU KVALIFIKACIONE MEČEVE! Pročitaj pravila lige!
EDIT: ja hocu da znam da je Srbin tu. Vec sam jednom bio izradjen na ovu foru od jedne ekipe, nisam se bunio. Sad se bunim.
Ako nista L@KI nek ti da sifru i udji ti i postuj mesto njega, tebi vidim ne baguje.
Osećam se prozvanim jer je ovakva situacija bila u poslednjem kolu prve polusezone, da ti kažem da ja sa Dušanom kontaktiram preko mejla, a čak sam uzeo i Skočkov broj, ako misliš da sam ja dovodio lažnog Dušana misli slobodno, niko ti ne brani. Uostalom mogao sam to da uradim i protiv LAGa ali nisam hteo jer držim do imena, kao i Laki, ako mu ne verujete da igra Srbin ne morate, mislite šta god hoćete, dok ne skupite dokaze nemojte da bacate priče i okrećete narod protiv njega.
А што србин не направи дупли и неће му баговати?
ajde nimic još 10 minuta ostalo
http://www.iconeasy.com/icon/png/Object/Magnets/Alarm%20clock.png
tik tak tik tak...
8 minuta ... nisam mu javio na vreme pu .
Sto se Lakija tice , drago mi je da je narod shvatio , ali ne ja pravim teorije zavere uvek ...
TITTULAAA!!!! TITULA!!!! SLAVICE SE TITULA!!!!!!!
PUNE TRIBINE LUDIH NAVIJACA I BAKLJE SVETLE KRAJINA GORI!!!
Krajišnici - Obilić 2 : 0 // sunshine 1 gool!!!!
TITULA TITULA TITULA !!!!
cestitam, cestitam, stavise bolje od sluzbenog...
cestitam svojoj ekipi na osvojenoj tituli :)
Alllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee idemo ka duploj kruni :D
Cestitam!
Честитке...
Čestitke Krajišnicima!!!2
Otkud sad to?
Cestitam ! Ali sacekajte nedelju da svi zajedno slavimo zvanicno .
E , sta bi sa Srbinom ?
Čestitam! :D
Јорганџија МОРА да игра квалификациони меч.
šokeru da pišemo onda službeno jebiga i ja sam hteo da odigramo
čestitam krajišnicima na tituli
Zar nije dogovor da članovi pobedničkog tima automatski ulaze u reprezentaciju?
Елементи - ЛАГ / службени резултат 0-1
Крајишници - Обилић / 2-0 (Саншајн 1г)
Нимиц - Wihnehwotumeprobraborzakduei / службени 0-1
Звездале - Пропали Сношај / 5-1 (Стелекс 5г , лупус 111 1г)
Компаунд - Арчери / 3-2 (Реме 3г , Џанки 1г , Дио 1г )
Седамнаесто коло завршено!
Крајишници су победили поштено , игра и услови су били коректни.Честитам им.
Имамо шампионе!Званично ће бити представљени у недељу , као и нови репрезентативац , Јорганџија , који би истог дана могао да наступи за репрезентацију против ППП-а у пријатељском мечу...
Као што сам одавно реко, КРАЈИШНИЦИ ће освојити титулу....иако смо их добили :Р
JORGANDŽIJA I TO NE MORAJU DA IGRAJU KVALIFIKACIONE MEČEVE! Pročitaj pravila lige!
Ako nista L@KI nek ti da sifru i udji ti i postuj mesto njega, tebi vidim ne baguje.
Osećam se prozvanim jer je ovakva situacija bila u poslednjem kolu prve polusezone, da ti kažem da ja sa Dušanom kontaktiram preko mejla, a čak sam uzeo i Skočkov broj, ako misliš da sam ja dovodio lažnog Dušana misli slobodno, niko ti ne brani. Uostalom mogao sam to da uradim i protiv LAGa ali nisam hteo jer držim do imena, kao i Laki, ako mu ne verujete da igra Srbin ne morate, mislite šta god hoćete, dok ne skupite dokaze nemojte da bacate priče i okrećete narod protiv njega.