Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
pa i mi mozemo od sada pa na dalje da odvojimo ta 3 min. ko da je to problem :D kad dodje javi i igramo derbi :D
Ajde sto ranije da odigramo, posle je utakmica Srbija i mozda budem isao u grad, ako imas broj od Srbina nazovi ga pa to resimo..
TRAZI SE IGRAC ZA TIM ARCERI!
USLOVI: DOBRI PASEVI I SOLIDAN GOLKIPERSKI SKIL, PRVENSTVENO ZA POTREBE ODBRANE.
U KOLIKO JE NEKO ZAINTERESOVAN NEKA SE JAVI MENI NA PVT, NEKI IGRAC TIMA ZVEZDALE JE POZELJAN
Крајишници , ми смо спремни , кажите када.
Обилић - Крајишници 1-1 (Србин 1389 1г , Саншајн 1г)
Na ravne časti. Kao i svaki derbi, dosta napeto, par akcija i jednih i drugih, ostalo čisto na silu. Svaka čast za gol, dojajna akcija...
Hehehe evo prilike da izbijemo na drugo mesto :D
Kompaund je spreman, Arčeri čekamo vas...
samo da dodje Dzanki...
al ćete nas olešiti meni laguje u svakoj sobi...
Јабучило немојте да нас изневерите сад
http://img546.imageshack.us/img546/5502/doodlepicturee.png
Ljudi ovako, dogovor je bio da igramo u 21-22, ja sad imam obaveze i verovatno neću biti na sajtu do ponoći, jebi ga, rešite šta ćete. Samo da se javim da sam bio tu, to jest, da je kompaund kompletan ovamo.
i ja sam tu, ovaj debil nije...
Je l' može da se odloži meč?
ne može...
NAPRED KOMPAUND !
Čestitam saigraču na fantastičnoj igri...
i protivnicima takođe...
i protivnicima takođe...
? ? ?
izubili smo jebenim službenim...
jer se moj saigrač nije pojavio