TRAZI SE IGRAC ZA TIM ARCERI!
USLOVI: DOBRI PASEVI I SOLIDAN GOLKIPERSKI SKIL, PRVENSTVENO ZA POTREBE ODBRANE.
U KOLIKO JE NEKO ZAINTERESOVAN NEKA SE JAVI MENI NA PVT, NEKI IGRAC TIMA ZVEZDALE JE POZELJAN
Ljudi ovako, dogovor je bio da igramo u 21-22, ja sad imam obaveze i verovatno neću biti na sajtu do ponoći, jebi ga, rešite šta ćete. Samo da se javim da sam bio tu, to jest, da je kompaund kompletan ovamo.
pa i mi mozemo od sada pa na dalje da odvojimo ta 3 min. ko da je to problem :D kad dodje javi i igramo derbi :D
Ajde sto ranije da odigramo, posle je utakmica Srbija i mozda budem isao u grad, ako imas broj od Srbina nazovi ga pa to resimo..
TRAZI SE IGRAC ZA TIM ARCERI!
USLOVI: DOBRI PASEVI I SOLIDAN GOLKIPERSKI SKIL, PRVENSTVENO ZA POTREBE ODBRANE.
U KOLIKO JE NEKO ZAINTERESOVAN NEKA SE JAVI MENI NA PVT, NEKI IGRAC TIMA ZVEZDALE JE POZELJAN
Крајишници , ми смо спремни , кажите када.
Обилић - Крајишници 1-1 (Србин 1389 1г , Саншајн 1г)
Na ravne časti. Kao i svaki derbi, dosta napeto, par akcija i jednih i drugih, ostalo čisto na silu. Svaka čast za gol, dojajna akcija...
Hehehe evo prilike da izbijemo na drugo mesto :D
Kompaund je spreman, Arčeri čekamo vas...
samo da dodje Dzanki...
al ćete nas olešiti meni laguje u svakoj sobi...
Јабучило немојте да нас изневерите сад
http://img546.imageshack.us/img546/5502/doodlepicturee.png
Ljudi ovako, dogovor je bio da igramo u 21-22, ja sad imam obaveze i verovatno neću biti na sajtu do ponoći, jebi ga, rešite šta ćete. Samo da se javim da sam bio tu, to jest, da je kompaund kompletan ovamo.
i ja sam tu, ovaj debil nije...
Je l' može da se odloži meč?
ne može...
NAPRED KOMPAUND !
Čestitam saigraču na fantastičnoj igri...
i protivnicima takođe...
i protivnicima takođe...
? ? ?
izubili smo jebenim službenim...
jer se moj saigrač nije pojavio