Ja sam za neko odlaganje, nešto oko 00:30 da se igra, ranije ne mogu, glupo mi je da dobijemo na ovaj način. Sa mobilnog sam došao, čisto da vidim šta se dešava.
ИГРАЛА ЈЕ ЈЕБЕНА СРБИЈА НЕЋУ ДА СЕДИМ ПОРЕД ЈЕБЕНОГ КОМПЈУТЕРА КАД ИГРА ЈЕБЕНА СРБИЈА
Džanki, mogao si jebeno da kažeš da ti ne odgovara taj termin, i ja sam gledao Srbiju, ali sam ipak bio tu za slučaj da se pojaviš. Kapiraš? Znači dogovorili smo se za termin i mogao si da javiš da nećeš moći da igraš. I da mogli smo u poluvremenu.
IX
Kompaund : ЛАГ / службени резултат 1-0
Звездале : Арчери / службени резултат 0-1
Nimitz : Пропали сношај
КРАЈИШНИЦИ : Wihnehwotumeprobraborzakduei
Елементи : Обилић
Ајмо , игра се до 23:00
Мадафака, ај заврши табелу за осмо коло.
И да. Што се тиче прелазног рока на крају полусезоне.
Прелазни рок почиње од вечерас , од 23:59 до уторка у 23:59 , дакле два дана.
Све прелазе, трансфере,избачене играче и коначне саставе тимова морате да упишете овде како би касније саставио комплетну листу нових и допуњених састава.
Наставак сезоне ,то јест почетак пролећног шампионата је у среду када се игра десето редовно коло.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ja sam za neko odlaganje, nešto oko 00:30 da se igra, ranije ne mogu, glupo mi je da dobijemo na ovaj način. Sa mobilnog sam došao, čisto da vidim šta se dešava.
nema odlaganja, a ja ne mogu...
ćao...
Нема одлагања.Уписаћу службени за 20 минута.
ЛАГ : Елементи / службени резултат 0-1
Обилић : КРАЈИШНИЦИ / 1-1 (Србин 1389 1г , Саншајн 1г )
Wihnehwotumeprobraborzakduei : Nimitz / 0-0
Пропали сношај : Звездале / службени резултат 1-0
Арчери : Kompaund / службени резултат 0-1
Осмо коло завршено!
Ovako izgleda 8. kolo :
01xx1001
У ПИЧКУ МАТЕРИНУ ИВО ШТО НЕ МОЖЕШ САД ЈЕБЕНО ДА ИГРАШ БИО САМ НА ЈЕБЕНИ ФУДБАЛ ДА ГЛЕДАМ
Džanki mogao si makar da javiš da ćeš doći kasnije jebo ga baš.
ИГРАЛА ЈЕ ЈЕБЕНА СРБИЈА НЕЋУ ДА СЕДИМ ПОРЕД ЈЕБЕНОГ КОМПЈУТЕРА КАД ИГРА ЈЕБЕНА СРБИЈА
Могли сте у полувремену да одиграте
Србине , уђи на чет на час само...
Džanki, mogao si jebeno da kažeš da ti ne odgovara taj termin, i ja sam gledao Srbiju, ali sam ipak bio tu za slučaj da se pojaviš. Kapiraš? Znači dogovorili smo se za termin i mogao si da javiš da nećeš moći da igraš. I da mogli smo u poluvremenu.
Ajde odigrajte jos to deveto kolo, hocu da igram :D
Јебига Стефане , ти си интернационалац , мислим да ће ти требати радна дозвола да би играо код нас :)) Како иде ваша лига?
И да , девето коло се игра сутра до 23:00...
Kompaund : ЛАГ
Звездале : Арчери
Liga, nemamo mi to :D
Ако ти тако кажеш....мада ја сам видео да правите тимо и помињете лигу и чудеса...сигурно нисам лепо прочитао...
Napravili smo klan na serbian haxball forumu, pa stalno igramo neke prijateljske meceve,... :D
ЈА сад био и покидао , показао сам свој капитенски карактер :))
Ajde pravite taj klan, jos samo jedan fali za pocetak lige.
Kompaund : ЛАГ / службени резултат 1-0
Звездале : Арчери / службени резултат 0-1
Ајмо , игра се до 23:00
Мадафака, ај заврши табелу за осмо коло.
И да. Што се тиче прелазног рока на крају полусезоне.
Прелазни рок почиње од вечерас , од 23:59 до уторка у 23:59 , дакле два дана.
Све прелазе, трансфере,избачене играче и коначне саставе тимова морате да упишете овде како би касније саставио комплетну листу нових и допуњених састава.
Наставак сезоне ,то јест почетак пролећног шампионата је у среду када се игра десето редовно коло.
Звездале, јавите се