HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Wihnehwotumeprobraborzakduei reko jos jednom da priupitam, mada se jos nisu javili, momci ima li vas?

2. Уф , биће ово најгоре коло до сада , све службени.........ценим...

3. Ево ја сам ту и спреман сам да одиграм текму

4. лаки, уписујарчери звездале СЛУЖБЕНИ

5. IX
    Kompaund : ЛАГ / службени резултат 1-0
    Звездале : Арчери / службени резултат 0-1
    Nimitz : Пропали сношај
    КРАЈИШНИЦИ : Wihnehwotumeprobraborzakduei
    Елементи : Обилић

6. Samo da se javim, Kompaund je prisutan, mada vidim da ste već upisali službeni rezultat...

7. Ja sam ovde još 11 minuta.

8. Ја и Србин смо ту.Елементи , чекамо вас.

9. Е шта ће сад овде да буде , ја не знам.Ниједан тим није комплетан , а има још времена за одигравање , нису уговорили тачно време , све ми мирише на казнене.

10. Xela, duka ? Igraju li oni ljudi ?

11. gotovo kolo, pravite tabelu..i ajde da igramo

12. Chaveze, Soker je rekao 9 i 15, bilo nas je dosta u sobi... Mi smo tu, ja sam sad dosao, nadam se da nisi otisao pa mozemo da odigramo...

13. Krajišnici tu li ste? I Laki jesmo rekli kolo u ponedeljak?

14. Mi smo tu... Imate link na temi HB savez vukajlija, Bond i ja cekamo...

15. Tu smo xelo jeel duka tu ? Ima li ko od vas da bude host mi smo tanki ? Ako ima posalji mi na pvt pa da rokamo.

16. Stanite prvo da se razbudim malo, da sam znao da je večeras došao bih odavno, al' Laki mi rek'o pre vikenda da je u ponedeljak a ja još mamuran i naduvan, u kurac!

17. Ajde nije problem ne žurimo nigde .... Reko samo da rešimo to.

18. Ксело , зар ниси рекао да долазиш данас?

19. Stig'o sam ja pre 5-6 sati al' zaspao odmah jebiga, al nema veze stig'o sam na vreme...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.