Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
а да, не играте...аки упиши службени
Šokere, Chaveze, mi ćemo da odigramo posle turnira ako vam odgovara?
zamalo nas je zajebo kaizen za turnir :D
седпласе, ви не играте?
Ја увек повраћам од узбуђења и треме када репрезентација треба да игра.
Сенко , колико људи се пријавило за МИМИ квалификациону турнир - лигу и ко? Стави списак овде.Како одређујеш парове?
Ja se tresem ko jebena zečica :D Aj senko hostuj nešto digramo malo, da se zagrejemo...
Hhaaahahah
NIKO ME NECE PROCI!
ne igramo dzanki, ne boj se izvukli ste se ovaj put :P
Wihnehwotumeprobraborzakduei kada cemo igrati?
necu sad da stavljam tabelu, bice sutra za deveto, koji ce nam sad za osmo...
NE ZABORAVITE DA TREBA DA ODIGRAMO KUP NA POLUSEZONI
EDIT: NAJBOLJE POSLE PRELAZNOG ROKA, MOZDA SLEDECI VIKEND, MOZE I POSLE DESETOG KOLA
Hugocavez mi ne odgovara na poruku pa se prijavljujem da pokusam solo da izadjem na megdan protivnicima, da makar junacki zaginem. Pun mi kurac vise sluzbenih rezultata, imamo jednu regularnu pobedu, jednu sluzbenim, i sve poraze sluzbenim... sto ce reci da smo odigrali samo jedan mec.
Hugocaveze, brate napaceni, javi se.
KOJA JE JEBENA SIFRA?
Ђанке , тамо се играју квалификације за репку.Знаш оно.....
Срем , и пре тебе су били појединци којима није дошао саиграч па су тражили да играју.Није им одобрено.Не би било у реду према њима да теби сад дозволимо да играш сам.
Чекамо Хуга......до кад ти можеш?
PA MENE TREBAJU DA POBEDE JEBENO!?
Да ,али прво да изаберу победника, играју неколико њих између себе па победник против нас троје.
aha, salji ti u pvt sifru
senka jeba te, daj tabelu odje
eh da, ladno me je neko definisao lolo
http://vukajlija.com/serpas/210178
Баш ми се покварио бојлер ......можеш ли да..... :))
Ja sam tu i dalje, nemam pojma da li cu ici da zujim do grada ili tako negde... ali dzabe sve kad mi hugo nije odgovorio na poruku poslatu pre par sati. Jebem li ga, verovatno opet sluzbeni pushing.
nindza bolje pocni da trazis nekog kao rezervnog igraca za sledecu polovinu sezone....
Баш ми се покварио бојлер ......можеш ли да..... :))
hahaha evo odma :D