HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. jel ima neki tim za mene? ono da ne budem rezerva vec u prvoj postavi, ako moze...

Evo ga Nindža ostavio post baš iznad tebe.

2. http://vukajlija.com/recnik/autori/48718
    Ekipa krajisnici prijavljuju 3 igraca.
    Nick : to

3. Treba nam rezervni igrač za Snošaj tako da ako neko hoće, neka šibne meni PVT...

4. За сада 6 трансфера , рок је до вечерас у 23:59 .........

5. Nimitz otvara transfer vrata još samo za danas, ako neki paor hoće, neka se prijavi!

6. Није обавезан.

7. e laki, kad cu ja igrati sa vama, ona 3 meca..?

8. Ево данас али не са свима у исто време , пошто нема силе да се окупимо сви заједно у исто време.Први ја :)) правим собу ТЕСТ ВУК пасс знаш који је....улази

9. Јорганџија је завршио свој пут ка репрезентацији у другом кругу квалификација пошто је изгубио квалификациони меч од Лакија са 3-0 у победама.
    Више среће у следећим месечним квалификацијама свим учесницима.

10. HA HA!!!
    imam jedno iznenađenje, za Ligu... objaviću uskoro!

11. jel ima neki tim za mene? ono da ne budem rezerva vec u prvoj postavi, ako moze...

Pa zar nisi pristao da budeš u timu sa mnom i Lupusom :) ?

12. Е да , трансфери се важе , само ако их објавите овде.Рекла - казала се не рачуна , само писмена објава..

13. da ponovim ja ipak, da ne bude zabluded

Arčeri:
    1. madafaka sit
    2. Dzankee
    3. brainiac96_Dio

14. Јорганџија је завршио свој пут ка репрезентацији у другом кругу квалификација пошто је изгубио квалификациони меч од Лакија са 3-0 у победама.

Pu jebem ti zivot. Pare su se u njega ulozile, citava jedna organizacija je stojala iza njega.
    Steta, steta. Takav talenat propade zbog žena i alkohola...

15. Janpi, mozes igrati sa mnom. Ne moras ni da znas da igras, samo da picimo.

16. sa buregdzijom :/ pa ajd, al moras da napises jednu defku, da postanes vukajlijas :D

17. sunshine
    Pu jebem ti zivot. Pare su se u njega ulozile, citava jedna organizacija je stojala iza njega.
    Steta, steta. Takav talenat propade zbog žena i alkohola...

sto jes jes... morace disciplina malo da se popravi, inace....

18. Eno neki dan gadjao omladince pikadom, kaže dosadno mu bilo. Moraću da ga promenim, saljem ga u Čečeniju u Terek.

19. ccc, strasno! samo da se ne odrazi to ponasanje na utakmice u timu....

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.