Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Evo ga Nindža ostavio post baš iznad tebe.
http://vukajlija.com/recnik/autori/48718
Ekipa krajisnici prijavljuju 3 igraca.
Nick : to
Treba nam rezervni igrač za Snošaj tako da ako neko hoće, neka šibne meni PVT...
За сада 6 трансфера , рок је до вечерас у 23:59 .........
Laki, jel obavezan 3. igrač?
Nimitz otvara transfer vrata još samo za danas, ako neki paor hoće, neka se prijavi!
Није обавезан.
e laki, kad cu ja igrati sa vama, ona 3 meca..?
Ево данас али не са свима у исто време , пошто нема силе да се окупимо сви заједно у исто време.Први ја :)) правим собу ТЕСТ ВУК пасс знаш који је....улази
Јорганџија је завршио свој пут ка репрезентацији у другом кругу квалификација пошто је изгубио квалификациони меч од Лакија са 3-0 у победама.
Више среће у следећим месечним квалификацијама свим учесницима.
HA HA!!!
imam jedno iznenađenje, za Ligu... objaviću uskoro!
Pa zar nisi pristao da budeš u timu sa mnom i Lupusom :) ?
Е да , трансфери се важе , само ако их објавите овде.Рекла - казала се не рачуна , само писмена објава..
da ponovim ja ipak, da ne bude zabluded
1. madafaka sit
2. Dzankee
3. brainiac96_Dio
Pu jebem ti zivot. Pare su se u njega ulozile, citava jedna organizacija je stojala iza njega.
Steta, steta. Takav talenat propade zbog žena i alkohola...
Janpi, mozes igrati sa mnom. Ne moras ni da znas da igras, samo da picimo.
sa buregdzijom :/ pa ajd, al moras da napises jednu defku, da postanes vukajlijas :D
Pu jebem ti zivot. Pare su se u njega ulozile, citava jedna organizacija je stojala iza njega.
Steta, steta. Takav talenat propade zbog žena i alkohola...
sto jes jes... morace disciplina malo da se popravi, inace....
Eno neki dan gadjao omladince pikadom, kaže dosadno mu bilo. Moraću da ga promenim, saljem ga u Čečeniju u Terek.
ccc, strasno! samo da se ne odrazi to ponasanje na utakmice u timu....