HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Мислиш да че се изборити за позицију у тиму са Роналдом?

Него , шампионат се наставља од поноћи.На врху су Крајишници који имају 5 бодова више од прва два пратиоца , а прва четири тима после лидера се налазе у 3 бода разлике.Биће доста преокрета.Други део табеле заостаје 6 бодова за првим , једино је ЛАГ закуцан за последње место без иједног бода.

http://img217.imageshack.us/img217/2587/25897863.jpg

2. Oce neki dokoni covek da kreira ? Bond , Senka , neko ?

3. једино је ЛАГ закуцан за последње место без иједног бода.

sa minus jednim bodom :D

4. e da, samo me zanima kada se zakazuju termini za tekme? jel mora u 24 casa da se odigra bilo kad ili ima odredjen termin npr 10 uvece.

5. sutra od 00:01 do 23:00 treba da su odigrani svi mecevi. timovi koji ne odigraju meceve bice kaznjeni sa po -1 bodom.
    pa ti mozes vec sad da krenes sa dogovaranjem oko termina sa igracima protivnickog tima

6. 10
    ЛАГ-Обилић
    Елементи - Wihnehwotumeprobraborzakduei
    Крајишници - Пропали Сношај
    Нимиц - Арчери
    Звездале - Компаунд

7. Ел сте знали ви да су за Обилић играли великани фудбала као што су Никола ЛАзетић , Марко Пантелић и Ђорђе Пантић?

8. ok, samo da mi sremski kaze kako se zove nas tim

9. ok, samo da mi sremski kaze kako se zove nas tim

Elementi, imaš na prvoj strani. ;)

10. L@ki javi se nekako kad vidis sa Srbinom, das dogovorimo posto vidim da si banovan

11. Елементи - Wihnehwotumeprobraborzakduei

Nindža kad igramo?

12. Aj vi predlozite pa cu ja gledati da se nacrtam u to vreme onlajn.

13. Da potvrdim: En_Dotter je novi igrač Kompaunda.
    Dakle, igrači kompaunda su:

------------------------------

Kompaunde, kad ćemo da igramo?

Mi možemo sutra posle 21, izaberite kada vama najviše odgovara...

14. Arceri , Chaveze ste spremni sutra oko 9 ?

15. trebalo bi...
    imas PVT

16. meni odgovara pre podne oko 9 ili oko 11 pa ako xeli i ovima odg onda da pikamo tad. mislim mogu ja i uvece ali tad mi net lepo sljaka

17. Pojačanje Vunevotumepro ekipe za drugu polu-sezonu Vukajlija Premijer Lige 2v2 je:
    Skočimiš, penzionisani reprezentativac.

18. ТИМ ОБИЛИЋ ЈОШ УВЕК НЕМА 3. ИГРАЧА. УКОЛИКО ЖЕЛИТЕ ДА ПОСТАНЕТЕ ЧЛАН ТИМА КОЈИ ЋЕ УЗЕТИ ТИТУЛУ БРЗО СЕ ПРИЈАВИТЕ. ИМАТЕ ЈОШ САМО 16 МИНУТА!!!

19. Ajde sutra u 21:00, može?

Može, bićemo tu oko 9.

20. Janpi Duletu odgovara oko 20:00 tako da bi mogli tad da se nađemo, ali napominjem da ne znam koliko mi traju časovi sutra tako da je moguće da dođem tek oko 20:30-20:45!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.