Prijava

Мислиш да че се изборити за позицију у тиму са Роналдом?

Него , шампионат се наставља од поноћи.На врху су Крајишници који имају 5 бодова више од прва два пратиоца , а прва четири тима после лидера се налазе у 3 бода разлике.Биће доста преокрета.Други део табеле заостаје 6 бодова за првим , једино је ЛАГ закуцан за последње место без иједног бода.

http://img217.imageshack.us/img217/2587/25897863.jpg

Oce neki dokoni covek da kreira ? Bond , Senka , neko ?

једино је ЛАГ закуцан за последње место без иједног бода.

sa minus jednim bodom :D

e da, samo me zanima kada se zakazuju termini za tekme? jel mora u 24 casa da se odigra bilo kad ili ima odredjen termin npr 10 uvece.

sutra od 00:01 do 23:00 treba da su odigrani svi mecevi. timovi koji ne odigraju meceve bice kaznjeni sa po -1 bodom.
pa ti mozes vec sad da krenes sa dogovaranjem oko termina sa igracima protivnickog tima

10
ЛАГ-Обилић
Елементи - Wihnehwotumeprobraborzakduei
Крајишници - Пропали Сношај
Нимиц - Арчери
Звездале - Компаунд

Ел сте знали ви да су за Обилић играли великани фудбала као што су Никола ЛАзетић , Марко Пантелић и Ђорђе Пантић?

ok, samo da mi sremski kaze kako se zove nas tim

ok, samo da mi sremski kaze kako se zove nas tim

Elementi, imaš na prvoj strani. ;)

L@ki javi se nekako kad vidis sa Srbinom, das dogovorimo posto vidim da si banovan

Елементи - Wihnehwotumeprobraborzakduei

Nindža kad igramo?

Aj vi predlozite pa cu ja gledati da se nacrtam u to vreme onlajn.

Da potvrdim: En_Dotter je novi igrač Kompaunda.
Dakle, igrači kompaunda su:

------------------------------

Kompaunde, kad ćemo da igramo?

Mi možemo sutra posle 21, izaberite kada vama najviše odgovara...

Arceri , Chaveze ste spremni sutra oko 9 ?

trebalo bi...
imas PVT

meni odgovara pre podne oko 9 ili oko 11 pa ako xeli i ovima odg onda da pikamo tad. mislim mogu ja i uvece ali tad mi net lepo sljaka

Pojačanje Vunevotumepro ekipe za drugu polu-sezonu Vukajlija Premijer Lige 2v2 je:
Skočimiš, penzionisani reprezentativac.

ТИМ ОБИЛИЋ ЈОШ УВЕК НЕМА 3. ИГРАЧА. УКОЛИКО ЖЕЛИТЕ ДА ПОСТАНЕТЕ ЧЛАН ТИМА КОЈИ ЋЕ УЗЕТИ ТИТУЛУ БРЗО СЕ ПРИЈАВИТЕ. ИМАТЕ ЈОШ САМО 16 МИНУТА!!!

Ajde sutra u 21:00, može?

Može, bićemo tu oko 9.

Janpi Duletu odgovara oko 20:00 tako da bi mogli tad da se nađemo, ali napominjem da ne znam koliko mi traju časovi sutra tako da je moguće da dođem tek oko 20:30-20:45!