HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Hahahahahah moooooša :DDD

2. Konstatovali smo na četu upravnog odbora de se ne poništava rezultat je 0:0 i svaki budući pokušaj da neko traži ponavljanje kad rezultat ne odgovara a igrao je 3 igrač će biti odbijeni

3. A ovi sada igraju ahahahaahahahah

4. laki poseti onaj forum treba da se dogovorimo ko će da igra prvo kolo na međuforumskoj ligi

5. 0:1

Nimitz Arceri...

MADAFAKA SIT 1

6. Што се мене тиче можете да играте до ујутру али у записнику ће да стоји 0-0 , утакмица је била регуларна и по свим правилима.

!

7. Што се мене тиче можете да играте до ујутру али у записнику ће да стоји 0-0 , утакмица је била регуларна и по свим правилима.

2

8. I? Šta kaže operater?

9. ako se utakmica Arčeri:Vunevotumepro ponavljala samo zato što je XelA tražio, ponavlja se i ovo...
    mi smo pobedili, i kraj...
    tako i ide u tabelu...

10. madafaka sit
    ako se utakmica Arčeri:Vunevotumepro ponavljala samo zato što je XelA tražio, ponavlja se i ovo...
    tako i ide u tabelu...

+1

11. svi znamo da se to ponavljalo zbog laga a ne zbog rezultata tako da ostaje 0:0

12. Imali su oba igraca voljna za igru i to je to

Da kazem jos da je Dzanki zvao Dia ;)

13. Predlažem da kaznimo Madafaku i Džankija ako nastave da spemuju temu lažnim rezultatima.

14. madafaka sit
    ako se utakmica Arčeri:Vunevotumepro ponavljala samo zato što je XelA tražio, ponavlja se i ovo...
    tako i ide u tabelu...

+2

15. Budete li ne priznali tacan rezultat...tj 1 0 za arcere..ima da pojedete sva govna koja ste izasrali...http://i.ytimg.com/vi/JDAALTJ41nE/0.jpg

16. A ko će meni da plati ovo zamaranje i zajebavanje ovde?

17. XelA
    Predlažem da kaznimo Madafaku i Džankija ako nastave da spemuju temu lažnim rezultatima.

Obicno se tako prestizu bolji timovi..

18. Zvezdale, je l' možemo da odložimo naš meč za 21:30, Reme je kod tetke, nije se još vratio?

19. nema potrebe za raspravom, rezultat je unet...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.