Konstatovali smo na četu upravnog odbora de se ne poništava rezultat je 0:0 i svaki budući pokušaj da neko traži ponavljanje kad rezultat ne odgovara a igrao je 3 igrač će biti odbijeni
madafaka sit
ako se utakmica Arčeri:Vunevotumepro ponavljala samo zato što je XelA tražio, ponavlja se i ovo...
mi smo pobedili, i kraj...
tako i ide u tabelu...
madafaka sit
ako se utakmica Arčeri:Vunevotumepro ponavljala samo zato što je XelA tražio, ponavlja se i ovo...
tako i ide u tabelu...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Hahahahahah moooooša :DDD
Konstatovali smo na četu upravnog odbora de se ne poništava rezultat je 0:0 i svaki budući pokušaj da neko traži ponavljanje kad rezultat ne odgovara a igrao je 3 igrač će biti odbijeni
A ovi sada igraju ahahahaahahahah
laki poseti onaj forum treba da se dogovorimo ko će da igra prvo kolo na međuforumskoj ligi
0:1
Nimitz Arceri...
MADAFAKA SIT 1
!
2
I? Šta kaže operater?
tako i ide u tabelu...
http://www.opera-17.com/tv/wp-content/uploads/2011/01/milka-canic.jpg
Odgovor se ne može priznati.
tako i ide u tabelu...
+1
svi znamo da se to ponavljalo zbog laga a ne zbog rezultata tako da ostaje 0:0
Da kazem jos da je Dzanki zvao Dia ;)
tako i ide u tabelu...
+2
Budete li ne priznali tacan rezultat...tj 1 0 za arcere..ima da pojedete sva govna koja ste izasrali...http://i.ytimg.com/vi/JDAALTJ41nE/0.jpg
A ko će meni da plati ovo zamaranje i zajebavanje ovde?
Predlažem da kaznimo Madafaku i Džankija ako nastave da spemuju temu lažnim rezultatima.
Obicno se tako prestizu bolji timovi..
Zvezdale, je l' možemo da odložimo naš meč za 21:30, Reme je kod tetke, nije se još vratio?
nema potrebe za raspravom, rezultat je unet...