HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. dzanki i ja i ksela isrbin i laki smo se složili na četu da se važi 0:0

2. Gledajte stvari sa vedrije strane :) Bolje x nego da smo vas u prvoj dobili pa da se to racuna .

3. Momci, ne volim da držim predavanja, ali sad moram.
    Dakle, ovako.

2 člana Nimitza i 2 člana Arčera su bila voljna da igraju. I igrali smo. Bilo je 0-0. Onda je treći član Arčera rekao da nije regularno jer se mora u 9 igrati. Ne mora u 9, niko nije tražio da se igra u 21:00, igrali smo 10min ranije, da smo igrali 8 sati ranije, svejedno je isto. To ako se tebi igralo a nisi upao u sobu pre nekog od svojih saigrača, to je drugi problem. ALi to je vaš problem. Ovaj drugi meč sam kreirao samo zato jer mi se igralo još malo. A rezultat koji važi je 0-0, pošto su svi uslovi za njega bili ispunjeni i nema razloga da se ponavlja.
    Hvala.

4. ma bravo...meni je lagovalo kao ludo pa sam jebeno igrao i pobedio..bravo za vas stici cete nas...al zamalo

5. Momci, ne volim da držim predavanja, ali sad moram.
    Dakle, ovako.

2 člana Nimitza i 2 člana Arčera su bila voljna da igraju. I igrali smo. Bilo je 0-0. Onda je treći član Arčera rekao da nije regularno jer se mora u 9 igrati. Ne mora u 9, niko nije tražio da se igra u 21:00, igrali smo 10min ranije, da smo igrali 8 sati ranije, svejedno je isto. To ako se tebi igralo a nisi upao u sobu pre nekog od svojih saigrača, to je drugi problem. ALi to je vaš problem. Ovaj drugi meč sam kreirao samo zato jer mi se igralo još malo. A rezultat koji važi je 0-0, pošto su svi uslovi za njega bili ispunjeni i nema razloga da se ponavlja.
    Hvala.

.

6. Ej necemo da se svadjamo sad . Dzanki zvao si madafaku prvo , ok . Ali si TI zvao Dia ne zaboravi .

7. a sad da vam nešto kažem:

niko nije tražio da se igra u 21:00,

Šoker je insistirao da se igra u 21:00

8. E a ja nisam uopšte igrao, kompjuter mi je bio zaposednud vlaškom magijom, virusima, lagom i hakerima u isto vreme, ponavlja se!

9. eto je l vidite, zli dusi su uticali na ovo!

10. Naravno...sad ce gospoda iz rivalskih timova da nam daju kaznene...i jos ce da izgubimo nekim nepostojecim rezultatom

11. Eeee i ja sam trazio da se odlozi mec Nimitz:Zvezdale pa je bio sluzbeni :)
    http://vukajlija.com/forum/teme/21383?strana=64#post_1145137
    OKO 9
    Uostalom , ne mozemo bas ni mi da budemo uvek izjebani jel ? Par sluzbenih , kazneni poeni , jebi ga , svi smo nevini ali svako mora bar jednom da ispasta .

12. Не видим чему расправа овде.Мадафака , буди разуман , твој тим је играо без тебе , то што су те одјебали и засрали , то је проблем вашег тима а не лиге.

13. Nema potrebe ni za kakvim kaznama, samo upišite normalan rezultat i sve ok.

14. Ma upisite 0:0 boli me kurac...ionako ce da budemo drugi....ajde 0:0 KONACAN REZULTAT UPISITE MOLIM

15. i nek se produzi mec na 5 minuta...za 3 minuta ne moze nista da se uradi...jebote

16. 1. Meni je rečeno za ovo pre dva dana, pa samim tim nisam imao vremena da se spremim.
    2. Nisam igrao mesec dana.
    3. Mislio sam da ćemo više da se zagrevamo pre prave utakmice.
    4. I nisam neki talenat.
    Jebiga :D

17. to što se timovi Obilić i Vunevotumepro čiji su čanovi u upravnom odboru slažu oko 0:0 jer se plaše našeg tima mene sad trenutno boli patak, a mi smo pobedili i to je gotova stvar.

18. Ja sam radio nesto kada mi je sesto culo reklo da proverim Vuku i fejs za svaki slucaj pa sam naisao na ovo :

Bojan Chávez Aleksić
    Igramo?
    48 minutes ago · Like · · See Friendship
    Џанки Вфб odma
    46 minutes ago · Like
    Bojan Chávez Aleksić Pa ovog bota nema, cekaj.
    46 minutes ago · Like
    Џанки Вфб CHOKER
    45 minutes ago · Like
    Marko Milojevic tu sam
    45 minutes ago · Like
    Bojan Chávez Aleksić Pojavi se!
    Opaa
    45 minutes ago · Like
    Bojan Chávez Aleksić Sad cu da kreiram,
    44 minutes ago · Like
    Bojan Chávez Aleksić http://www.haxball.com/?roomid=13fbd503d0457288ccdf726127d7c7edf89fda86fdca9f82d86910e3e13bcb4d&pass=1
    pass: giggs

S tim sto je bilo postavljeno 2 minuta pre mog ulaska .

19. Obilici, Bojan je tu sad cu da vidim jel igramo.
    izvinjavam se zbog kasnjenja....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.