HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Zvezdale - Kompaund

5 : 3

Uslovi za igru:
    Solidni, mada se Jabuchillo žalio na lag.

strelci:
    SteleXD 3g
    iz senke 2g
    Reme 3g

Napomena:
    Rezultat je važeći, Jabuchillo ne želi da podnosi žalbe zbog laga. ;)

2. Druga utakmica je takodje odigrana pre 9 , tacnije par minuta pre , ako vec zelis da budemo toliko precizni .

Usao sam u sobu i rekao cekajte jos koji minut, da prodje 9, TI si prvi rekoa odma, a posle i ,,nemoj da si perfekcionista'' i ,,nema veze, sace 9''

3. U celoj situaciji je kriv drug Dzanki .

4. Krajišnici - Propali Snošaj 0:1

Strelci: Lupus111 1 gol

Asistencija nije bilo

5. U svlacionici muuuuuuk.

6. 10
    ЛАГ-Обилић / 1-4 (БојанБојанБојан 1г , Србин 1389 3г , Лаки 1г)
    Елементи - Wihnehwotumeprobraborzakduei / службени резултат 0-1
    Крајишници - Пропали Сношај / 0-1 (Лупус 111 1г)
    Нимиц - Арчери / 0-0
    Звездале - Компаунд / 5-3 (Из Сенке 3г , Стелекс 2г , Реме 3г)

Десето коло је завршено!

Најуспешније коло до сада!Само једна утакмица је завршена службеним резултатом.Одлука о трећем играчу је очигледно добро решење.

Први пораз Крајишника је обележио ово коло.

7. Мадафака, имаш једну грешку , уписао си победу Арчера а било је 0-0 ....исправи то.

8. pregledao sam...
    i koliko vidim nema gresaka!

9. Мадафака , бирај , или дисквалификација из лиге или пишеш 0-0? Бирај.Ја сам пробао лепо да те уразумим али ти одбијаш.

10. Pomiri se da je Dzanki pogresio . Ako cemo tako onda ni oni sluzbeni nama pisani nisu bili fer , a ni oni Xelini i Dusanovi , pa i Obilic je potkraden . E da , Propali snosaj je nepravedno izgubio , i LAG takodje . Ajde sad svi da udarimo u dreku .

11. Ne samo me zanima, kad smo igrali protim Vunvotumeproa, XelA je trazio da se ponovi jer je gubio kad nije igrao, rekao je stanite, ja ga nisamjebao 2% kao i vi sad mene, pa se ponavljalo, diskvalifikujte njih!
    EDIT: nema na cemu stele :D

12. Shvati da time štetiš samo Dia i Džankija, nama ne, tabelu i rezultate možemo da uradimo sami, nije problem.

13. Sad već preteruješ.
    Nemoj to da radiš.

Tvoj saigrač je zakuvao, sa njim se raspravljaj zašto je 0-0 i zašto te nije sačekao.
    A tamo prepravi ono što piše 0-1.

14. madafaka lagovalo je i ja sam prestao da igram tad to svi znamo

15. Dušane zaobiđi ga, diskvalifikovaće čitavu ekipu zbog njegove tvrdoglavosti i kraj.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.