Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ako se dopusti vama, onda ce traziti i drugi i liga će trajati još 2 meseca!
hteli ste i protiv nas da odložite, ali ne može dobijate službeno i kraj
Ovako:
Ako se igrači Nimica slažu, predlažem da se meč Kompaund - Nimitz odloži za neki drugi dan.
Kompaund je prisutan, ali mi je glupo da sve mečeve dobijamo službenim rezultatom! Više bih voleo da odigramo sa Nimicom, pa mnakar izgubili i 20:0! :P
Sluzbeni za vas, gotovo.
aj jesmo svi tu
Puraševiću PVT, pročitaj brzo!
Bond mora da ide, mi smo bili tu od pola 9...
Лупусе, морате да будете до 23 00 ту..
A šta ako ne možemo da budemo tu? Dogovor je bio da igramo u 20:30, mi smo bili od tad do malopre... Ako se pojave a mi budemo tu, igraćemo...
ček ček samo ja Sremski reko da mu odgovara a nije potvrdio za saigrače, niste se dogovorili za tačno vreme!
Imate zagarantovan sluzbeni ;)
hehehe nije Snošaj završio, mutna su to posla, zli dusi se mešaju ;D
Ok, nema problema... Ja sam tu, ako se oni pojave a Bond ne bude tu igraću ja sam...
e pa to ne mere!
nije moglo do sad, neće ni od sad...
bio sam i ja tu protiv elemenata a Dzanki nije pa je bio službeni ;D
Ček, znači nema veze da li će se oni pojaviti, mi moramo da budemo tu do 23?
pazi ovako, termin nije dogovoren...
bilo je nešto u pokušaju ali ništa kompletno...
to će se posle odlučiti...
ne znam lepo sve
Jel tako? Aaa ipak vam smeta autsajderski Snošaj...
nisam ja ni rekao da ste autsajderi, ali ipak ćete biti kažnjeni!
Čekaj, stvarno ćemo biti kažnjeni ili se zajebavaš?
Prvoaprilska sala , ali madafaka ja sam tebi reko nesto bolje ispostuj .
Pa pretpostavio sam da je tako :D
zajebavam se, 1 april...
otkud znam šta će biti, valjda ćete dobiti...
ili možda bude kazne, Obilić i Vunevotumepro odlučuju oni su većina u Masonima, ja sam formalnost kada se radi o takvim stvarima, imam uticaj samo kada se razmatraju opšta pitanja kod kojih svako ima svoje mišljenje a na želju da mu tim bude bolje plasiran!