HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Џанки уђи у сенкину собу

2. Da iskopiram moja dva posta u vezi HBSV-Jajare prijateljskom mecu .
    http://vukajlija.com/forum/teme/20341?strana=132#post_1163191

Igrali smo protiv Jajara ja , Jabu i Dzanki . Oni su imali 4 igraca s tim sto je jedan bio u rezervi za sledecu tekmu - ok . Dzanki brani nas dvojca jurimo po terenu . Utakmica 5 minuta , teren - Big . 5 minuta rezultat 2:2 ovi gase i kazu da se igra drugo poluvreme . Igramo - ja dam 2 gola - 4:2 dakle . Igramo idalje kad na polovini petog minuta (4:30) Dzanki izlazi , a prethodno je rekao: "telefon" . 4:57 fabreagas (njihov kapiten il' sta vec) kaze sluzbeni za njih . E ! Zato sto smo igrali sa dva igraca . Da je njima otiso igrac pa aj' .
    U tom minutu ulaze jos 3 igraca sa njihovog foruma , znaci soba je bilo otvorena za sve njihove , tako da su planirali da menjaju razne postave . Izadjoh jer nema nikakvog smisla ..

http://vukajlija.com/forum/teme/20341?strana=132#post_1163334

Nastavilo se , ali avaj ... Losa procena Fabregasa mada mogu reci da sam zadovoljan .
    Dakle prva utakmica 4-2 rekoh vec . 2 gola Jabu , 2 gola ja . Druga utakmica posle 2 poluvremena od 5 minuta 2-2 (1 gol ja 1 Jabu) . Idu dva produzetka od 2 minuta . Nista . Igramo na Zlatan gol . To traje citavih 10 minuta i onda Dzanki prima gol . Predugo je i ostavljamo 1-1 . Sve je greska lose procene (ne nase) , predugo je trajalo .
    Dzanki svaka cast , odlicno si branio , nisam se pokajao , s tim sto sam te video da odustajes u nekim momentima , znam , vreme nas je sve ubilo .
    Jabu , svaka cast i tebi , s tim sto bismo mogli da popravimo timsku igru koja je inace bila na zadovoljavajucem nivou , mada konkretno mislim na pretezno dodavanje lopte kao sto to oni cine . Al opet , nije svaki pas mogao biti uspesan . Ono sa cuvanjem ledja kad neko od nas ima loptu je stvar koja se pokazala korisnom .
    Sve u svemu sam zadovoljan , sledeci put bi jedno poluvreme bilo pozeljno .
    Da li da jos jednom pomenem da sam zadovoljan ? :)

3. 13
    Нимиц - ЛАГ / 0 - 0
    Звездале - Крајишници / 1-1 (Из Сенке 1г , Саншајн 1г)
    Компаунд - Елементи / службени резултат 1-0
    Арчери - Обилић / 1-1 (Мадафака Шит 1г , Лаки 1г)
    Пропали Сношај - Wihnehwotumeprobraborzakduei / 1-0 (Лупус 111 1г )

Тринаесто коло је завршено!

Четрнаесто коло у четвртак до 23:00!

4. SNOŠAJ DO TITULE ! ALE, ALE, ALE !

5. Iz senke- Krajisnici 1 - 1

6. Prijateljska utakmica

HBSV - Jajare

U pobedama

1 : 1

Detaljnije na HBSV forumu.

7. Utakmica 4 kola SHB lige

Vukajlija - Burek

Utakmica će biti odigrana u petak u 21:00h.

Reprezentativci, dobili ste pvt-ove.

8. Ispali ste veoma fer Krajisnici, zasto niste hteli da ponavljamo,nisam odigrao pola meca...

Sta ja mogu, meni X puta zalaguje i cutim igram jer sam pristao na pocetku. Čuj to, zvonio mi telefon, ako se igra zvanično, onda se igra. stani vojsko da kobila pisa fore.

9. stelex brate pa sto se nisi raspitao za pravila, nema ponavljanja meca, niti prekida, mi kad smo primili gol ja sam gledao sta pises dole, a iznervirao sam se zbog toga pa nisam hteo da ponovimo. Al jbg, ko da je toliko bitno, uvali mu :D

10. U redu,nebitno mi je.

11. Na kraju krajeva i mi smo primili gol jer je moj saigrac gledao sta ti pises. Tako da mu dodje na isto.

12. Nebitno sada, mi svakako vise ne mozemo da osvojimo ovo takmicenje,ili...? :D

13. Pa kada bi svi igrači drugih timova pali u komu sledeće 3 nedelje, vi idalje ne biste bili prvi...
    Ne zato što ste loši, već teoretski nema šanse više... Ona svađa sedplasa i senke vas je skenjala na početku... :)

14. Madafaka daj tabelu. Hoću da nas vidim kako smo usamljeni na prvom mestu :D

15. E a dobro sam branio....al onaj cik-cak se ne brani...

16. Tabela je nesto ovako

1. место Сношај 10 0 3 - 30 бодова (свака част)
    2. место Крајишници 8 3 2 - 27 бодова
    3. место Арчери 7 3 3 - 24 бодова (још 5 кола, морамо бар 4 да добијемо)
    4. место Обилић 6 5 2 - 23 бодова
    5. место Вунассдасдпро 5 4 4 - 19 бодова
    6. место Звездале 5 1 7 - 16 бодова
    7.место Компаунд 5 0 8 - 15 бодова
    8.место Нимитз 3 6 4 - 12 бодова
    9. местоЕлементи 3 0 10 - 9 бодова
    10. место Лаг 1 2 10 - 5 бодова

Ваљда овако...

17. 1. место Сношај 10 0 3 - 30 бодова (свака част)
    2. место Крајишници 8 3 2 - 27 бодова
    3. место Арчери 7 3 3 - 24 бодова (још 5 кола, морамо бар 4 да добијемо)
    4. место Обилић 6 5 2 - 23 бодова
    5. место Вунассдасдпро 5 4 4 - 19 бодова
    6. место Звездале 5 1 7 - 16 бодова
    7.место Компаунд 5 0 8 - 15 бодова
    8.место Нимитз 3 6 4 - 12 бодова
    9. местоЕлементи 3 0 10 - 9 бодова
    10. место Лаг 1 2 10 - 5 бодова

Nešto tu ne valja... Obilić ima 24 boda ja mislim...

18. Ne moze...jer smo odigrali remi...a imali smo 1 bod vise..

ae da igramo onako iz zaebancaije, pravi neko

19. bice tabela kad dodjem kuci...
    komentar na sinosnju utakmicu, opet ih je usralo da daju gol 10 sekundi pre kraja...
    ali nebitno... dobra utakmica...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.