HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Jebiga želje nekih se nisu ispunile. Zahvaljujem se LAG-u, ispali su baš fer jer su pristali sad da igramo. Nisu uopšte loši, ne znam zašto su tako nisko plasirani.

2. cestitam snosaju :)
    bila je dobra tekma, naravno mi smo se branili i dobro smo se drzali, nisu imali ni jednu ozbiljniju sansu sve do gola, i onda jedna fina akcija i moja greska i kurac. ali nema veze! LAG idalje ide ka 9. mjestu! :D

3. XelA
    Da je ovo meč sa Senkom pao bi službeni samo tako :P

hahahha ali nije bilo vec ugovoreno vrijeme, nego smo jos uvjek pokusavali da nadjemo kompromis i sreca sto je Bond dosao sad....

4. 14
    ЛАГ - Пропали Сношај / 0-1 (Лупус 111 1г )
    Wihnehwotumeprobraborzakduei - Арчери /
    Обилић - Компаунд /
    Елементи - Звездале /
    Крајишници - Нимиц /

5. Шта је ово јеботе , само једна српска соба на хексболу?!

6. Компаунд ако сте ту можемо и наш меч да одиграмо

7. Ja sam tu, sad ću da pozovem Remea...

8. http://www.dodaj.rs/f/3a/Go/1xKqIQAz/untitled.png
    I oni su 3. mesto? Ccc
    Edit:
    Da pomenem da sam im uvalio ja 3 komada :P

9. Понављамо , шта сад...... ко ће да прави?

10. Ja se iskreno izvinjavam timu Lag i Obilić, čiji sam meč hostovao do malopre. Odjednom mi se ubagovao komp, otkazao neki dodatak u hromu, i stalo.. Ako se slažete da otvorim sad sobu i da igrate još 2 min koliko je otrpiike ostalo...

11. САМО ДА НАПОМЕНЕМ ДА ЈЕ ОВА КСЕЛИНА УТАКМИЦА НАМЕШТЕНА

12. što se tiče mene, može. :) I kompaund je nije Lag. :)

13. Mi smo Kompaund, ne LAG. ;)
    Otvori sobu da nastavimo

14. Бонде направи поново

15. САМО ДА НАПОМЕНЕМ ДА ЈЕ ОВА КСЕЛИНА УТАКМИЦА НАМЕШТЕНА

Haha, časno, u odbranu svog tima... Al' najgore je što vi znate da nije namešteno :) Veliki je ovo poraz za tako dobar tim...

16. рекреативне не рачунамо као озбиљне утакмице...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.