U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jebiga želje nekih se nisu ispunile. Zahvaljujem se LAG-u, ispali su baš fer jer su pristali sad da igramo. Nisu uopšte loši, ne znam zašto su tako nisko plasirani.
cestitam snosaju :)
bila je dobra tekma, naravno mi smo se branili i dobro smo se drzali, nisu imali ni jednu ozbiljniju sansu sve do gola, i onda jedna fina akcija i moja greska i kurac. ali nema veze! LAG idalje ide ka 9. mjestu! :D
Da je ovo meč sa Senkom pao bi službeni samo tako :P
hahahha ali nije bilo vec ugovoreno vrijeme, nego smo jos uvjek pokusavali da nadjemo kompromis i sreca sto je Bond dosao sad....
ЛАГ - Пропали Сношај / 0-1 (Лупус 111 1г )
Wihnehwotumeprobraborzakduei - Арчери /
Обилић - Компаунд /
Елементи - Звездале /
Крајишници - Нимиц /
Шта је ово јеботе , само једна српска соба на хексболу?!
Компаунд ако сте ту можемо и наш меч да одиграмо
Ja sam tu, sad ću da pozovem Remea...
ajde može dajte link
http://www.haxball.com/?roomid=c201fa1066410fbd7434dd7db58c07f4f15b4066a4ba2763ff8135b86a0b01c7&pass=1
šifra?
http://www.dodaj.rs/f/3a/Go/1xKqIQAz/untitled.png
I oni su 3. mesto? Ccc
Edit:
Da pomenem da sam im uvalio ja 3 komada :P
puče host
Понављамо , шта сад...... ко ће да прави?
Ja se iskreno izvinjavam timu Lag i Obilić, čiji sam meč hostovao do malopre. Odjednom mi se ubagovao komp, otkazao neki dodatak u hromu, i stalo.. Ako se slažete da otvorim sad sobu i da igrate još 2 min koliko je otrpiike ostalo...
САМО ДА НАПОМЕНЕМ ДА ЈЕ ОВА КСЕЛИНА УТАКМИЦА НАМЕШТЕНА
što se tiče mene, može. :) I kompaund je nije Lag. :)
Mi smo Kompaund, ne LAG. ;)
Otvori sobu da nastavimo
Бонде направи поново
Haha, časno, u odbranu svog tima... Al' najgore je što vi znate da nije namešteno :) Veliki je ovo poraz za tako dobar tim...
рекреативне не рачунамо као озбиљне утакмице...