Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nikola misliš da mene zanima da li vas toliko zanima što mi menjamo avatare u inat? :)
Ae ćao, Laku noć svima
nekima malo više... mwa mwa mwa...
Hahaha, manijače. :) Laku noć..
Лаку ноћ јебачу :)
Jutro...
'Jutro. :)
I vama dobro jutro :)
Јутро :)
dobro jutro...
Vidim da ste poranili, lepo, lepo :) Zna li neko kad će proći ova zima?
još puno...
Mesec- dva. :/
Baš se radujem... 'De si ti, Buri, kako živiš? :)
evo, JA UČIM, a da je bolje ne bi valjalo :)
ti? vidio sam da si bila na ovom nekom neformalnom, pa kako je bilo i ko je još bio osim marka, fejsa, babe i remea?
Ja se spremam da idem na faks... Jesam bila jednom, posle nisam imala vremena... A tad su bili i Gambi, Aksen i Hugočavez, pored nas koje si nabrojao... Bilo je fino, mada ja sam kratko ostala, naravno, Smare nije propustio priliku da nas uslika :)
zato i pitam... pojavila se i tvoja slika... lijepa si, mora se konstatovati :)
a na ostalim se ovo troje vrte ko na traci...
Добро јутро. :)
jutro nikola
Шта се ради?
Jao, Buri, hvala na komplimentu :) Ma, da, Smare, Reme, Nadžak i Fejs su najlepši ovde, zar ne? :) Odoh ja sad, poz! I Nikoli dobro jutro :)