Ko poslednji pobednik (110)

1. Remac, evo ti jedna anegdota kao odgovor:
    Moj profa ćelavi susreće poznanika, takođe ćelavog, i ovaj mu kaže: Jelde profesore da su ćelavi ljudi pametni? Na to će profesor : pametne ljude ne brine to što su ćelavi. :P

2. Pravo je covjek i rekao, mene boli tuki, mada me i glava zaboli kada je previse ladno : )

3. Ako ti je za utjehu, ja sam skoro ošiš'o ovo bujne kose, pa će i meni biti hladno :)))

4. A jel ti se stvara perut zimi?

5. ma jok, kakva utjeha, jedino ako si i ti celav : )

6. Ako mene pitaš natnat ( teško da remca pitaš, kod njega se nema gdje zadržati perut :P ), ne, samo na prelazu godišnjih doba pomalo, al' tad se češće kupam :)

7. Vas čovek ne može da povata ni lasom.

8. Baš sam Remca pitala. Moj žmu se isto šiša na opasno, t.j, na keca, pa kada je baš zima njemu se teme skroz isperuta. Umirem od smeha kada stavi na glavu mešavinu žumanceta i maslinovog ulja, pa još kapicu za kupanje preko toga. Ne da mi da ga slikam dok mu traje tretman :)))

9. ??? Alo ljudi ja sam pandur, lakše malo sa tim šiframa.

10. Super postujem sam sa sobom... Možda i sam sebi dam neki plus...

11. Džemale, vidim te ja, ali nemam pojma o čemu pričaš :)

12. Pa mene su učili da se svaka objava može šifrovati da bi se izbeglo presretanje od neželjenih persona. Čak i ako je presretnu, bez odgovarajučeg "ključa" ne mogu da shvate o čemu se radi.

13. Onda nemoj da se čudiš što te ljudi ignorišu ;)

14. Eo mene, zdravo i doviđenja ;)

15. natnat, pomalo mi se peruta, samo ne citava, nego samo mali dio, primjenit to povazdan : )

16. Ima i tu nešto. Znači upoznati ste sa algoritmima za šifrovanje?

17. Niko neće da se druži sa mnom? Dobro onda idem ja, a vi uživajte.

18. Halo, ima li nekoga?

19. Pa gde si ti, prošla kazna?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.