Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja sam Koviljka i čuvam se za onog pravog! :))
Borko, lepo od vas!
Стаклена ти ћеш да се баш начекаш :) Здраво свима.
Пих бре, позовеш девојку у кафану на пиће и клопу и она почне да ти персира.. :)
одо ћику
Kad smo kod "cvetnih" imena,mene mama zove Bosiljka,zato što obožavam bosiljak :)))
aj đanki
hahaha Goga Bosiljčić...
staklena i treba da čeka pravog... i zaslužuje pravog...
Закаснио сам за минут са том информацијом :(
Поз Џ.
Bosiljak je jedna od najlepših biljaka na svetu,bre,madafaka :))
A miris mu je božanski! :))
Kako to misliš,Borko? :)P
Awwwwww :)
Inside inforamtion :)
Nebesa,moja sestra odaje informacije! :)))))
rođena sestra?
Не одаје, само ја скупљам ;)
Najrođenija,moja najomiljenija rođena sestra u kategoriji rođenih sestara,Snohvatica! :))))))
Tako karakteristično za Device :))
I ja to radim :))
Види ти види, и па то је двосмеран ток информација :)
Kekekekeke :)))
An gard,monsieur Borco! :)))
Јел ти изваљујеш да су се сви разбежали?
Ццц, мораћу мораћу да дигнем гард :)