Bio sam i na iglama, do juce :) 12 injekcija su mi zbidzili, da prostite, guza mi je kao tabla za pikado :) A, vreme ubija...Jedva sam cekao mart, a ono grdje vreme nego u decembru.Staklena, daj mu ga malo po "volume" :)
Nije virus, pokidao sam tetivu, pa sam dobijao injekcije protiv bolova.Sjajne su...Svaki dan sam se vracao nasmejan kuci, mislili moji da imam facijalis :)
E,nisi jedini,ozbiljno.
Nemam koliko ljudi mi je reklo (a i ja sam sva ko na iglama) da su nešto svi uzvrpoljeni!
Vreme,bem li ga. :)
Al' ste tihi.. :)
Ma kuj' je tih,staklena? :))
Samo mini zatišje :)
Их ја сам сав нешто утучен, доказ је да ниједну дефку нисам написао данас. :)
Bio sam i na iglama, do juce :) 12 injekcija su mi zbidzili, da prostite, guza mi je kao tabla za pikado :) A, vreme ubija...Jedva sam cekao mart, a ono grdje vreme nego u decembru.Staklena, daj mu ga malo po "volume" :)
Ja čak 2 napisala, al' nema ko da čita!
"Danas",reče on.. :))
Zapevala bih vam rado, al' se bojim da biste ogluveli! :))
Гого ја сваки дан по 10 дефки пљунем, једва која преживи а данас ниједну, мислим да нећу ни сутра, стаклена одо да видим :)
Samo se reklamirate... :) Staklena, ona ciroza je odlicna, krme nisam ocenio, zao mi da ti dam minus posle onih lekcija iz tavla :)
A,staklena,"Krmača" omiljena!! Odlična :))
Da zapevamo u duJetu? Ja jako volem da pevam,al' me sramota samu :)))
Jezz,pa jel' te ufatio ovaj novokomponovani virus?Taj sobaljuje ko na frontu!
Hehehe ma opušteno, preživela sam mnoge minuse, okej je to. :)
Nije virus, pokidao sam tetivu, pa sam dobijao injekcije protiv bolova.Sjajne su...Svaki dan sam se vracao nasmejan kuci, mislili moji da imam facijalis :)
Gogo, hoćemo li neku kafansku? Tamburice, hm? :))
i ja bih da pevam...
ja pišem kad mi se piše, imam i sad šta da napišem al mi se ne piše...
Matrikse, ludi čoveče, bolje izmeni post, propašće ti glas današnji. Nije to za naslovnu, to je za merak. :)
Предложио сам ''Крмачу'' за одабране, сложиће се са мном. :)
Jos predlozio onu grdju... :)
Idemo,staklena-"Tri metera somotaaaa..."
(Znam da je neka bRezobrazna,al' ne znam reči,pa ćemo morati karaoke) :)))
Jezz,nemam reči..moj muž imao facijalis (kad pomenu to) ..brrr,užas!
"..zar te nije sramota što ti juriš mladog momka, matora devojka!"
Iju, moja pesma. :))