Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
da ili ne?
Ne traži da olako poklonim svoje internet srdašce! Znaš da čekam onog pravog. :P
Des Laki! :) Šta bi sa onim definisanjem Nindža Kornjača?
http://www.youtube.com/watch?v=k_HPY6SslBM
Ова песма је пуна инспирације .....
Нисам рекао да јуриш плусеве, мада и имао сам намере да дам комплимент. :) Упознао сам Мелка, уопште га нисам замишљао онаквог какав јесте. :)
E,a i ranije je bila i u tome fora na Vuki-kad se tako raskokodačemo na forumu,da se često linkuju u razgovoru kvalitetne (svoje ili tuđe) definicije,da bi više ljudi pročitalo dobre defke.Advertajzing ili ne-ali naslovna nudi malo definicija za posvećenog vukajlijaškog čitača.
ED:Hvala Jezz,Matrikse :)
Staklena,nemaš pojma kakvu krmaču od monitora ja viđam skoro svakog dana! :)))
dobro ne moraš :P ali bar reci iskreno da li bi...
Da li bih šta?
Madafaka, video sam jedan tvoj post u onoj Djilasovoj temi, pa rek'o da te pitam, da li si u Tosinom bunaru ili u Vojvodjanskoj ulici?
Nidza Matriks je pravi mladi kavaljer.Vidi se da je Novosadista :)
Vidi madafaka, možemo mi ovde da se šalimo kako god nam se sviđa, al' mojne me shvatate ozbiljno. Previše sam fatalna. :P :))
pa naravno da se šalim :P
nisi valjda mislila da sam shvatio ovo ozbiljno :s
ovo je onlajn, a to nije isto što i oflajn... kapiraš ovde sam madafaka sit... u stvarnosti sam tako neka navažna ličnost...
ae sad laku noć, sšpava mi se ;)
Па наравно Јез, ја сам лепо васпитан за разлику од кхм неких. :)
Стаклена је фатална господарица фула ...... ахахахахах
Ja sam u bunaru :) Ima nas u blizini dosta, Dzoni i Buksnetina su sa Kose, za pivo uvek mozemo da se organizujemo.
Ne znam ja.. Neću posle da te čitam na Vukajlijaškoj ispovedaonici "staklena mi slomila srce". :) Laku noć.
Laki,sa' će opet da padne neka defka,k'o da gledam :))
nestade mi post :s
idem svaki dan kroz bunar u školu...
više mi se smučio :s
pozz svima laku noć... :D
EDIT: hahahahahahahahahahahahahahahahaha neće staklena, sve je ovo samo igra :D
Laku noć,madafaka :)
Eee, a ja živela tamo, u Studenjaku. :) Možda se i znamo iz gsp-a! :P
тешко Гого , немам идеју и не трудим се да је добијем ....... :))