Ko poslednji pobednik (110)

1. ta zar je teško...
    da ili ne?

Ne traži da olako poklonim svoje internet srdašce! Znaš da čekam onog pravog. :P

Des Laki! :) Šta bi sa onim definisanjem Nindža Kornjača?

2. http://www.youtube.com/watch?v=k_HPY6SslBM

Ова песма је пуна инспирације .....

3. Нисам рекао да јуриш плусеве, мада и имао сам намере да дам комплимент. :) Упознао сам Мелка, уопште га нисам замишљао онаквог какав јесте. :)

4. E,a i ranije je bila i u tome fora na Vuki-kad se tako raskokodačemo na forumu,da se često linkuju u razgovoru kvalitetne (svoje ili tuđe) definicije,da bi više ljudi pročitalo dobre defke.Advertajzing ili ne-ali naslovna nudi malo definicija za posvećenog vukajlijaškog čitača.

ED:Hvala Jezz,Matrikse :)
    Staklena,nemaš pojma kakvu krmaču od monitora ja viđam skoro svakog dana! :)))

5. dobro ne moraš :P ali bar reci iskreno da li bi...

6. poklonila svoje internet srdašce

7. Madafaka, video sam jedan tvoj post u onoj Djilasovoj temi, pa rek'o da te pitam, da li si u Tosinom bunaru ili u Vojvodjanskoj ulici?

8. Nidza Matriks je pravi mladi kavaljer.Vidi se da je Novosadista :)

9. Vidi madafaka, možemo mi ovde da se šalimo kako god nam se sviđa, al' mojne me shvatate ozbiljno. Previše sam fatalna. :P :))

10. pa naravno da se šalim :P
    nisi valjda mislila da sam shvatio ovo ozbiljno :s
    ovo je onlajn, a to nije isto što i oflajn... kapiraš ovde sam madafaka sit... u stvarnosti sam tako neka navažna ličnost...
    ae sad laku noć, sšpava mi se ;)

11. Па наравно Јез, ја сам лепо васпитан за разлику од кхм неких. :)

12. Стаклена је фатална господарица фула ...... ахахахахах

13. Ja sam u bunaru :) Ima nas u blizini dosta, Dzoni i Buksnetina su sa Kose, za pivo uvek mozemo da se organizujemo.

14. Ne znam ja.. Neću posle da te čitam na Vukajlijaškoj ispovedaonici "staklena mi slomila srce". :) Laku noć.

15. Laki,sa' će opet da padne neka defka,k'o da gledam :))

16. nestade mi post :s
    idem svaki dan kroz bunar u školu...
    više mi se smučio :s
    pozz svima laku noć... :D
    EDIT: hahahahahahahahahahahahahahahahaha neće staklena, sve je ovo samo igra :D

17. Laku noć,madafaka :)

18. Eee, a ja živela tamo, u Studenjaku. :) Možda se i znamo iz gsp-a! :P

19. тешко Гого , немам идеју и не трудим се да је добијем ....... :))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.