Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Matrikse! :)
Šta radite, ljudi?
Gogo, ne pitah te, radi li "Boss" jos uvek?
Која курчина је ово данас? Скочио сам 3 места без иједног новог плуса.
Кика јебе и у сну!
Ja ću večeras da pobedim ovde!
Awww,gde se seti "Boss"-a :))
radi,onako-kao i sve ovde tokom zime :)
Mada,ja tamo ne ulazim,otkako se desila pucnjava i ubistvo,brrr(a ni pre nešto nisam bila redovna) :/
Inače,Jezz,to je bila kuća predratnog advokata,a ja sam,kao klinka,tamo stanovala desetak godina -podstanarski :))U toj kući! :))
Posle je gazdarica umrla,kuća prodata i postao "Boss" :)))
Laki, brate! Šta ima?
Nemoj zezati?Doduse, bilo mi je cudno da onako lepa gradjevina bude kafic-picerija-slot klub.Nisam mnogo zalazio tamo,uglavnom sam dolazio po klopu.A, ponovo cu da se hranim tamo pocetkom maja :)
Znaš kakva je to kuća bila,Jezz...Tu,gde je sad glavni ulaz u "Boss",bio je ulaz u njegovu kancelariju.Tamo je tada stajao onaj masivni sekretar-sto.Iz ofisa se išlo u divno dvorište-drveće,žbunje leske,smokve,ruže...a sobe stare gazdarice doterane,pune starinskog,građanskog nameštaja i šlifa predratnog..muzej pravi.Još se sećam i tog mirisa starine koji je tu kuću obavijao.
A ja malecka,idem kod babe da mi prevodi dečije knjige sa engleskog,sedim na fotelji sa svilenim jastučićima i slušam je nepomična! :))
Opet dolaziš u BC? :))
Баш једна лепа слика .........разнежио сам се , туга сета............ који ми је падам у неку депресију!!!!ААААААААААААААААААААААААААААА морам да се тргнем...
Ево Кика , живи се , шта ћеш.Кика да те питам , јеси ли се такмичио у неком борилачком спорту?Аматерски или професионално?
Bilo nekad, Gogo...u nekoj drugoj drzavi bi to zadrzao grad kao kulturno dobro, ne bi ga prodao dripcima.Nego, ima li u BC neko takvo mesto, u etno banatskom fazonu?
Laki,dušo,to su lepa sećanja :))
Nemo' da te rastužuju :)))))))
Dolazim pocetkom maja, i negde krajem jula.BC mi je najjace mesto za odmor u Srbiji.
Pa,ne znam baš,nema tog nekog "namenskog" dela.Ako si već dolazio ovde,znaš da je cela Bela Crkva k'o oronula stara dama koja se ne da.Ali,meni je najdraža arhitektura B.C.-pazi kad je osnovana još 1717.i to je marija Terezija osnovala,kao pogranično mesto :)
ne znam da li si šetao malo po okolini-išao na Neru,do Gata (u selu Jasenovo,na reci Karaš),do Peščare..ima jako lepih mesta za obići,ne samo jezera :))
Isao sam na Neru na pecanje, u pescari sam bio odavno, u Jasenovu nisam bio.Arhitektura je stvarno sjajna, samo me nervira sto je sve rasprodato.Jedna strasno lepa kuca, na prvoj raskrsnici od V.Karadzica prema Gradskom jezeru mi je bas zapala za oko.Vidim coveka, zaliva travu ispred, pitam ga da li je to muzej ili neka galerija, on mi odgovori da je to privatna kuca i da radi kao bastovan.Tu sam se zesce razocarao i sa cicom popio po par piva ispred obliznje radnje :)
Da se utešiš :)))
A jeste,ima stvarno divnih mesta ovde :)
Međutim,u pravu si,sve je na prodaju.A i šta da rade ljudi-privrede ovde kao i da nema,industrije takođe-prodaju budzašto.
E,ako na leto dođeš sa porodicom,o'ma okupljanje da napravimo :)))
U maju dolazim solo, u julu, najverovatnije, sa klincem.
E,dobro nam došao :))
I laku noć ;)))
E, hvala :) Kad bidne okupljanje da pijemo ritisevsko pivo :)